2019. május 22., szerda - Júlia, Rita
Keresés a tartalomban
NagyvilágItalozó szülők négy gyermeke halt meg lakástűzben

Italozó szülők négy gyermeke halt meg lakástűzben


A szibériai Krasznojarszki területen négy gyermek halt meg a lakásukban keddre virradóra keletkezett tűzben, miközben ittas szüleik kimenekültek a házból - jelentette kedden az Interfax orosz hírügynökség.

tuz0313


Az Abalakovo nevű telepen lévő kétlakásos családi házban az italozó házaspár saját 2, 11 és 12 éves gyermekén kívül egy 15 éves rokon is életét vesztette a szerencsétlenségben. A szülők az ablakon keresztül segítség nélkül ki tudtak menekülni az égő lakásból. A 44 éves anya kiterjedt égési sérüléseket szenvedett, őt Leszoszibirszk város kórházában az intenzív osztályon kezelik.


Oroszországban rendkívül gyakoriak a lakástüzek. A szibériai Cseljabinszki régióban egy 2008-as, egy 2009-es és egy 2012-es születésű kislány halt meg Juskovo falu egyik házában múlt hétfőn, az ortodox karácsony első napján kitört tűzben. Január első nyolc napja alatt, az újévi és ortodox karácsonyi ünnepek idején 368 ember vesztette életét Oroszországban több mint 3300 tűzesetben.


Két halottja és több sérültje van egy keddi gázrobbanásnak is. A Moszkvától keletre lévő Csuvasföld Tuvszi nevű településén egy 18 lakásos társasház negyedik emeletén történt a baleset a hajnali órákban. Négy lakás teljesen megsemmisült. A hatóságok szerint a házat sem lehet helyreállítani.


Egy hete pedig a szibériai Novokuznyeckben egy kilencemeletes lakóházban gázpalack robbant fel, és emiatt három lakásban keletkezett tűz. A szerencsétlenségben két ember meghalt, nyolcan megsérültek.


Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-01-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite