2020. január 23., csütörtök - Zelma
Keresés a tartalomban

szijjarto_peterÉrtesülések szerint személyes hangvételű üzenetet kapott a miniszterelnök, de a tartalomról a szóvivő semmit sem árult el. Az Origo értesülései szerint személyes hangvételű levélben szólította fel az Európai Bizottság elnöke a magyar miniszterelnököt a jegybankról és a pénzügyi stabilitásról szóló törvény visszavonására.

BarrosóAz Origo értesülései szerint személyes hangvételű levélben szólította fel José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke a magyar miniszterelnököt a jegybankról és a pénzügyi stabilitásról szóló törvény visszavonására.

orszaggyul Az Országgyűlés kedd hajnalban elfogadta a 2012. évi költségvetést, amelyen még a hétfői ülésnapon is változtattak a képviselők a kormány kezdeményezésére.

parkolasiigazolvany Elfogadta az Országgyűlés keddre virradó éjjel a megváltozott munkaképességű emberek ellátásainak átalakításáról szóló törvényt. A rokkantsági nyugdíj megszűnik, a megváltozott munkaképességűek a következő évtől két típusú ellátást kaphatnának: rehabilitációsat vagy rokkantságit.

Itthon - 2011.12.19

havazottA reggeli órákban egy mediterrán ciklon csapadékmezője érte el az országot, egyre több helyen