2020. április 1., szerda - Hugó
Keresés a tartalomban
Itthon - 2011.06.22

megasztarhatMegújult zsűrivel és nagyobb téttel vág neki a hatodik szériájának a Megasztár.

felujitas Megkezdődhet a budapesti 1-es és a 3-as villamosvonal fejlesztése, miután a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén megszavazta az ehhez szükséges önrész biztosítását.

MSZP logo2 Az MSZP szerint a Fidesz-KDNP-kormány "alapvetően elhibázott" társadalom- és gazdaságpolitikájáról tanúskodik a romló magyarországi gyermekvállalási kedv is.

koraszulottesrendor Koraszülöttmentő és rendőrautó ütközött Budapesten szerda délután.

hosegriado Elsőfokú hőségriasztást rendelt el csütörtökre, több régióra az országos tiszti főorvos - tájékoztatott az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szerdán.

Orbán1201 Budapestre látogat jövő hét csütörtökön az amerikai külügyminiszter. A Tom Lantos Intézet megnyitójával kapcsolatban a magyar fővárosba érkező Hillary Clinton kétoldalú megbeszélést folytat majd Orbán Viktor kormányfővel .

tasnadiegy Hét év fegyházbüntetésre és 5,3 millió forintos vagyonelkobzásra ítélte Tasnádi Péter vállalkozót szerdán másodfokon a Fővárosi Ítélőtábla.

hucul A "Kárpátok pónijának" is nevezett hucul csikó cseperedik a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

börtön2Két év két hónap, illetve négy év két hónap letöltendő börtönbüntetéssel sújtotta szerdán a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság azt a volt nagycserkeszi rendőrt és felettesét, akik még 2009-ben, pénzért ígértek védelmet egy nyíregyházi prostituáltnak; az ítélet a fellebbezések miatt nem jogerős.

+18 Újabb köztéren forgatott, interneten terjedő pornófilm borzolja a kedélyeket. A budai várban készített felvételen egy fiatal lány és egy fiatalember járja be Budapest egyik legismertebb turistalátványosságát, de nem a történelmi nevezetességekben és a panorámában gyönyörködnek, hanem egymásban, a legváltozatosabb módokon.