2019. július 22., hétfő - Magdolna
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeJacko-koporsót árul Győzike

Jacko-koporsót árul Győzike


Gáspár Győzőhöz kell fordulnia annak, aki Michael Jackson koporsójának másába szeretné tudni elhunyt szerettét, Győzike ugyanis designkoporsókkal kereskedik.

Győzike


A showman két évvel ezelőtt azért vágott bele a koporsóbizniszbe, mert televíziós pályafutása éppen leágazóban volt. Édesapja hosszú éveken keresztül foglalkozott koporsókkal, így Győző számára nem volt idegen ez a terület, ennek ellenére eleinte mégis idegenkedett tőle. Másfél évvel ezelőtt azonban felkereste egy forgalmazó, aki visszautasíthatatlan ajánlatot tett.


Limitált kiadású, exkluzív koporsókat ajánlott nekem egy magyar cég. Ők legyártják, én pedig segítek nekik abban, hogy intézem a megrendeléseket. Eleinte nem nagyon akartam ezzel foglalkozni, kicsit tartottam attól, hogy koporsókkal kereskedjek, hiszen ha valakinek erre van szüksége, akkor biztos, hogy családjában haláleset történt, de sajnos ezekre is pont ugyan olyan kereslet van, mint az ételre - mondta Győző, aki másfél év alatt alaposan kitanulta új szakmáját, arra azonban különösen ügyelt, ne keverje a bizniszbe a valóságshow-t, amely sztárrá tette. Elmondása szerint nem akart abból is hasznot húzni, hogy neve egy reality által lett ismert, ez még számára is túlságos morbid lett volna.

 

jacko_koporso


Három kategória közül választhatnak a vásárlók, van egy olcsóbb típus, a másik kettő viszont exkluzív, ötszázezer forint körül van és mindegyik limitált kiadás az én nevemmel fémjelezve. A Jacko pluszt Michael Jackson koporsójának a mintájára csinálták, valóban gyönyörű darab, levehető fedelű, dupla béléses. Felmerült az ötlet, hogy készítsünk zebracsíkos koporsókat is, de a fekete-fehér mintába nem mentem bele, mert ez most nem Győzikéről szól, viszont a tölgyfa darabokban látható az erezet, ami csíkos hatást kelt - tette hozzá Győző.


Forrás: Blikk/Nógrád24.hu

2011-01-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite