2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
BulvárJanuári horoszkóp: Szerencsés fordulatokban gazdag januárra számíthat.

Januári horoszkóp: Szerencsés fordulatokban gazdag januárra számíthat.

A folyamatos aggódás miatt sokat fáj a gyomra, de még akár az idegkimerültség tüneteit is érezheti magán. Január végére szervezete már jelezni fogja lemerülő energia-tartalékait, ezért lassítson a tempón, pihenjen többet, egyen vitaminban és ásványi anyagokban gazdag ételeket- napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Sok dolga lesz januárban a Kosnak, de könnyedén megbirkózik a kihívásokkal. A hónap eleje rendkívül gyors ütemben telik majd. Fel kell gyorsulnia a munkában, ha eleget akar tenni minden feladatának. Igazi erőpróba lesz az első pár hét, de bírni fogja. Miután túl lesz a nehezén, már mosolyog majd saját magán. Sőt, energiája úgy megnövekedhet, hogy ez akár kétes megállapodásokba is beleviheti. Óvakodjon ezektől!
Az egyedülálló Kosok ne is reménykedjenek még új kapcsolatban. Ez a hónap nem a párra találás, hanem az elcsendesülés időszaka lesz magánéletükben. A már párkapcsolatban élők örülhetnek, meghitt, csendes napok következnek számukra. Olyan időszak ez, amikor megbeszélhetik és elsimíthatják korábbi ellentéteiket is.
Kevés panasza lesz az egészségére az év első hónapjában. Igaz ugyan, hogy pár felesleges kilótól nem ártana megszabadulnia, de elkerüli a nátha és az influenza. A fejére viszont sokat panaszkodhat: a sok stressz megterheli idegrendszerét, ezért a hónap vége felé fejfájással küszködhet.


Bika 04.21-05.21.
Eseményekben gazdag, fordulatos napok követik majd egymást az Ön számára az év első hónapjában. A január a Bikáknak is egyet jelent az újrakezdéssel. Bár ők jobban szeretik a mozdulatlanságot, ebben a hónapban fel kell készülniük a gyors tempóra, valamint a változásokra. Fontos, hogy üzleti döntései meghozatalakor felvegye a ritmust partnereivel, mert különben lemarad. De a sikerhez az is elengedhetetlen lesz a következő hetekben, hogy félretegye óvatoskodását, és őszintén tudjon beszélni terveiről bizalmasainak.
Szerelmi életében az egyedüllét, de nem a magány lesz a jellemző. A párkapcsolatban élők számítsanak rá, hogy a hónap közepéig döntést kell hozniuk kettőjükről. Vigyázzon, mert a kimondott szónak valóban súlya van! Az egyedülálló Bikákat nem találja meg még a szerelem, viszont a társasági életük fellendülőben van.
Ami a Bika egészségét illeti, épp itt az ideje, hogy komolyan vegye az aktív életmódot. Kezdjen el mozogni, különben végleg ellustul. Nem kell rögtön a maratoni távot lefutni, de azért egy kis kocogás, intenzív séta valóban jót tenne szervezetének. A C-vitamin bevitelt is emelni kellene, ha el szeretné kerülni a közeledő influenza-időszakot.

 

Ikrek 05.22-06.21.
Az anyagi biztonság elsődleges az Ikrek életében, és ezért hajlandó tenni is. Néhányan azonban megpróbálják eltéríteni eredeti tervétől, ráadásul úgy, hogy fogalmuk sincs róla, mi a célja befektetéseivel. Ne hagyja, hogy elbizonytalanítsák, tartson ki döntései mellett!
Függetlenül attól, hogy párkapcsolatban vagy egyedül él, nagyon ki van éhezve a szeretetre. Ha van partnere, valószínűleg az utóbbi időben - munkájára hivatkozva - elhanyagolta, és még a december vége sem úgy sikerült, ahogy szerette volna. Mély sebeket ütött a lelkén, így még akár szakítás is elképzelhető... Az egyedülálló Ikreket olyasvalaki környékezheti meg, aki csak ki akarja használni, és még csak nem is illenek össze. Jegyezze meg: rossz egyedül, de sokkal rosszabb egy nem működő kapcsolatban.
A folyamatos aggódás miatt sokat fáj a gyomra, de még akár az idegkimerültség tüneteit is érezheti magán. Január végére szervezete már jelezni fogja lemerülő energia-tartalékait, ezért lassítson a tempón, pihenjen többet, egyen vitaminban és ásványi anyagokban gazdag ételeket!


Rák 06.22-07.22.

A Ráknak igazán kedvezően indul az év. Szerencsés fordulatokban gazdag januárra számíthat. Pénzügyei fellendülnek, néhány hirtelen jött döntése miatt. Olyan busás hasznot hozó üzleti megállapodásokat köthet, melyekre álmában sem gondolt volna. Ezzel a hirtelen jött haszonnal bánjon okosan, fektesse be újabb vállalkozásba, vagy pörgesse vissza a jelenlegibe, és mindenképpen tartalékoljon belőle a jövőre nézve. Sosem tudhatja, mit hoz a holnap, talán még egyszer szüksége lehet rá!
Magánéletében szintén változás áll be. Először is el kell gondolkodnia azon, mit vár egy kapcsolattól. Szenvedélyt, meghittséget, biztonságot, gondoskodást, vagy mindezt egyszerre? Régóta emelkednek elvárásai, de talán inkább azzal kellene kezdenie, hogy felülvizsgálja saját magát.
Figyeljen rá, hogy ne hajszolja túl magát, és lehetőség szerint, pihenjen sokat. Ez a hónap kedvező a Rák jegy szülötteinek, ha szeretnének megszabadulni pár kilótól vagy méregtelenítenének. Vágjon bele, hisz utána sokkal energikusabb lesz!


Oroszlán 07.23-08.23.

Csodás változásokat ígérnek a csillagok az Oroszlán-jegy szülöttei számára. Január első felében pénzügyei nagyon jól alakulnak - köszönhetően a munkahelyén bekövetkező változásoknak. Új megbízások várnak Önre, amelyek nemcsak anyagi, hanem erkölcsi haszonnal is kecsegtetnek. A hónap derekától kerülje a zavaros helyzeteket, mert irigyei csak arra várnak, hogy hibázzon. Nem kell mindenáron előrejutni, elégedjen meg az élet adta lehetőségekkel, hisz jut most belőlük bőven!
Magánéletében csendes napok váltják egymást - függetlenül attól, hogy egyedül vagy párban él. Azok se keseredjenek el, akik még várják az igazit, mert ha ugyan nem is toppan be életükbe, de az biztos, hogy néhány új baráttal gazdagodhatnak. A párban élők óvakodjanak mások kéretlen tanácsaitól, mert a látszat ellenére semmi jó szándék nem áll mögöttük. Sose feledje, hogy a harmonikus párkapcsolatra legalább annyian irigyek, mint a gazdagságra.
Fokozottan figyeljen egészségére, főként, ami a gerincproblémákat és a vérkeringését illeti. Pihentesse néha idegeit, ne agyalja túl a dolgokat! Emellett persze szüksége lenne egészséges táplálkozásra is, mert vitamintartalékai teljesen leapadni látszanak.


Szűz 08.24-09.23.
A kedvező változások időszaka köszönt be a Szűz életében. A hónap nagy részében karrierje fellendülőben lesz. Kreatív ötletei kedvező fogadtatásra lelnek, szorgalma és kitartása felülmúlhatatlan. Hihetetlen eredményeket érhet el, ami azonban az irigyek felbukkanásával járhat. Ön remek diplomata, és nagyon is kedves tud lenni, ha akar. Vegye elő hát a legkedvesebb arcát, jegyezze meg jól: a barátoknál csak az ellenségeket kell közelebb tudnia.
Ha egyedülálló, végre megtalálhatja az igazit. A partnerkapcsolatban élő Szüzek sem panaszkodhatnak majd januárban, hiszen minden jól alakul majd az életükben. A veszekedések elkerülik, helyettük meghittség, harmónia és rengeteg szórakozás várja majd őket.
Remek formában lesz, csak arra kellene figyelnie, hogy ezt meg is tartsa. Kissé túlhajszolt lesz a hónap végére, ha nem pihen eleget. Annak ellenére, hogy az egészséges táplálkozás híve, most néha teljesen megfeledkezik erről. Tanúsítson több önfegyelmet a finom falatok és a sportolás terén!

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Rengeteg kihívás, de sok öröm is várja januárban a Mérleget. Bár hajlamos a lustaságra, most kifejezetten kitartó és szorgalmas oldalát mutatja meg a nagyvilágnak. Ennek az az oka, hogy végre testhez álló feladatot kínálnak Önnek, amiben megcsillanthatja kreativitását, tudását, és busás hasznot is ígérnek. A hónap utolsó hetében tegyen meg mindent egy közelgő veszély elhárítására, és ne vállaljon túlzott kockázatot anyagi téren.
A szerelemben pörgős napok következnek. Függetlenül attól, van-e már párja, egy ismerőséről kiderülhet, hogy mély érzelmeket táplál Ön iránt. Amikor döntést kell hoznia kettőjük sorsáról, figyeljen oda, mit mond, nehogy megbántsa az illetőt. Ugyanis olyasvalakiről van szó, aki hajlamos a bosszúra. Már meglévő partnerkapcsolat esetében kapcsolatuk erősödése várható, és tisztázhatnak néhány korábbi vélt vagy valós sérelmet.
A rengeteg megpróbáltatás kihat egészségi állapotára, ezért is figyeljen jobban szervezete jelzéseire. Ügyeljen a tisztaságra, és néha tartson olyan napokat, amikor csak saját magával foglalkozik. Így lelke éppúgy lenyugszik, mint szervezete!


Skorpió 10.24-11.22.
Az év első hónapjában a Skorpió minden idejét leköti a munkája, amit ráadásul jó kedvvel végez. Szorgalmának és energikusságának köszönhetően fel is lendül a karrierje. A legjobb formáját kell hoznia a hónap végén is, amikor bizony már nem lesz hozzá annyi kedve. De higgye el, megéri, munkája gyümölcse lassan beérik, és hihetetlenül busás hasznot hoz majd Önnek!
A szerelem újra megtalálja a Skorpió-jegy szülöttét. Az egyik legszenvedélyesebb zodiákus saját magán lepődik meg majd a legjobban, amikor egy régi ismeretség alakul át lángoló szerelemmé. Ám az is meglehet, hogy a már meglévő párkapcsolata pezsdül fel újra, ami ugyan ritka, de nem lehetetlen. Ügyeljen rá, hogy kivel osztja meg gondolatait párkapcsolatát illetően, mert lehetséges, hogy kígyót dédelget!


Nyilas 11.23-12.21.

Munkájában sikeres lesz, üzleti próbálkozásai busás hasznot hoznak a konyhára januárban. Ügyeljen azonban arra, hogy ne vállaljon túl nagy kockázatot, mert könnyedén elveszítheti azt, amit hosszú idők munkájával megszerzett. Legyen továbbra is nyitott az új lehetőségekre, hisz a túlzott óvatoskodás szintén ártalmas lehet.
Tartson ki álmai mellett a szerelem terén, és ne menjen bele alibi kapcsolatba. Senki sem szeret egyedül lenni, de inkább barátaival töltsön több időt, minthogy olyasvalaki mellett táborozzon le, akitől nem dobban nagyot a szíve, ha meglátja. A párkapcsolatban élő Nyilasok ennek szellemében gondolják át, hova tart jelenlegi kapcsolatuk. Ugyanis a mindennapos veszekedések nemcsak a lelket terhelik meg, életük minden területére rányomhatják bélyegüket.
Figyeljen oda jobban egészségére, különösen testsúlyára. Ideje lenne fogyókúráznia, de legalábbis több zöldséget és gyümölcsöt ennie. Előfordulhat, hogy sokat fáj a foga, ne hanyagolja el, forduljon egyből orvoshoz!


Bak 12.22-01.20.

Ne kezdjen eszeveszett költekezésbe, ha pénz áll a házhoz, inkább fektesse be pénzét. Először is készítsen tervet régi üzleti ötletei megvalósítására - mérlegelve minden csapdát és buktatót -, ezt követően számolja ki, milyen anyagi vonzata lenne a dolognak. Nem hiábavaló időpocsékolás leírni ezeket, hiszen hosszú távú jövőjét alapozhatja meg így.
Az egyedülálló és a párkapcsolatban élő Bakokat is csalódások érhetik januárban. Az ígéretesnek induló románc vége könnyedén csalódás lehet, a házasságra készülők egyik pillanatról a másikra rádöbbenhetnek, hogy választottjuk nem az az ember, akinek gondolták. Legyen megfontoltabb érzelmi életében, és ne kötelezze el magát olyasvalaki mellett, akivel nem boldog. Igaz, senki sem tökéletes, de a megalkuvásnak is van határa.
Kerülje a konfliktushelyzeteket, mert ezek leapasztják energiaforrásait, amiben egyébként se fog dúskálni januárban. Minden idegszála le lesz kötve, és a sok idegeskedés valószínűleg ismételt gyomorbántalmak formájában jelentkezik majd. Próbáljon meg meditálni, és figyeljen jobban táplálkozására!


Vízöntő 01.21-02.19.

Igaz, a hónap eleje a gyors és határozott döntések időszaka lesz, de ezt követően váltson megfontoltabb ütemre. Új munka vagy befektetési lehetőség van kilátásban, ami csak akkor lesz gyümölcsöző, ha minden részletkérdésben előnyös megállapodást sikerül kötnie. Jegyezze meg, egyáltalán nem szégyen tanácsot kérni, sőt felelősségteljes hozzáállásra vall, és ha éppen vezetői beosztásra pályázik, akkor ez plusz pontot jelenthet leendő főnökeinél.
Akár most bontakozik ki egy új kapcsolata, akár régóta tart, valószínűleg január közepétől rátör Önre a szabadság iránti vágy. Nem arról van szó, hogy már nem vonzódik partneréhe. Sőt, sokkal inkább az lehet a probléma, hogy kalitkának érzi jelenlegi életét. Ha úgy érzi, megfullad egy kapcsolatban, nem feltétlenül kell hátraarcot tennie, okosabb, ha leülnek és megbeszélik a problémát.
Az egészsége is lassabb tempó után kiállt, nemcsak a feszültség-, de az ételforrások terén is. Folyton „mehetnéke van", miközben egymást érik életében a társasági események, ahol derekasan fogyaszt a finom falatokból és az alkoholos italokból is pedig már épp eléggé megterhelte szervezetét velük.


Halak 02.20-03.20.

Örömteli hónapra számíthatnak a Halak. Igaz, számítania kell a váratlan kiadásokra, de ezzel együtt úgy érezheti, élete gyarapodik, és nem apad. Valószínűleg otthonát, családját érintik ezek a kiadások, ezért aztán nem szomorkodik azon, ha ki kell nyitnia a pénztárcáját. Legyen azért óvatos, és ossza be jól azt, ami marad, különben a hónap végén csak a feje fáj majd, ha a számlabefizetésekre kerül sor.
Rengeteg érzelmet ad át partnerének ebben a hónapban, ha pedig még egyedülálló, akkor megismerkedhet valakivel, akivel kiteljesedhet élete. Próbáljon kicsit lassítani, és ne akarjon mindent egyszerre partnerétől. Ugyanis amikor boldog, hajlamos a szeretetrohamokra, a kezdődő kapcsolatoknál a több évtizedes tervek készítésére. Választottja szereti, ne riassza el!
Szánjon időt az aktív kikapcsolódásra, ebből meríthet energiát a hétköznapok taposómalmához. Legyen néha ereje félretenni a munkát, és önfeledten élvezni egy jó filmet, vagy a beszélgetést barátaival. Tartson ki, a hideg téli napok sem tartanak örökké, lesz még idén kánikula!


Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-01-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite