2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
ItthonJobbik: a személyi változások nem oldják meg az ország problémáit

Jobbik: a személyi változások nem oldják meg az ország problémáit


A Jobbik szerint a pénteken bejelentett kormányátalakítástól alapvető változás nem várható, nem személyi változásokra van most már szükség, mert önmagában ezek nem oldják meg az ország problémáit - jelentette ki Z. Kárpát Dániel budapesti sajtótájékoztatóján.

Z. Kárpát Dániel


Az ellenzéki párt úgy látja: gazdaságpolitikai fordulatra lenne szükség, amelynek legfontosabb eleme az egykulcsos adórendszer eltörlése lenne, de a kormány ehelyett a most bejelentett változtatásokkal csak a jelenlegi sarcolásra és megszorításra alapuló politika folytatása mellett kötelezte el magát. Ráadásul a Jobbik szerint a Nemzetközi Valutalap (IMF) és az Európai Unió dönti el, hogy kit mennyire és milyen formában sarcoljon meg a magyar kormány - tette hozzá Z. Kárpát Dániel.


Orbán Viktor péntek reggel jelentette be, hogy Lázár János, a Fidesz jelenlegi parlamenti frakcióvezetője lesz a Miniszterelnökséget vezető államtitkár. Lázár Jánosnak így le kell mondania hódmezővásárhelyi polgármesteri posztról. Őt Rogán Antal, az V. kerület polgármestere, a parlament gazdasági bizottságának elnöke válthatja a Fidesz-frakció élén. Június 1-jétől pedig Varga Mihály lesz Fellegi Tamás utódja, tárca nélküli miniszterként ő vezeti majd a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az Európai Unióval folytatott tárgyalásokat.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2012-05-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite