2019. április 19., péntek - Emma
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeJobbik: Elég volt a sárdobálásból, a salgótarjániak tiszta kampányt érdemelnek

Jobbik: Elég volt a sárdobálásból, a salgótarjániak tiszta kampányt érdemelnek

 

Újabb mélyponthoz érkezett a salgótarjáni időközi polgármester-választási kampány. A választókat megtévesztve, azt a látszatot akarják kelteni a Jobbikról, hogy nem akarjuk megvédeni a várost a bevándorlástól. Pataki Csaba önkormányzati képviselő a Közgyűlés február 11-ei ülésén a kötelező betelepítési kvóta elutasításával kapcsolatos javaslathoz érkezett baloldali módosító javaslatot azért nem szavazta meg, mert egy annál jóval részletesebbet terjesztett be - áll a Jobbik salgótarjáni szervezetének közleményében.

Hulitka István1


"A Jobbik már jóval azelőtt felhívta a figyelmet az illegális bevándorlás és a nyílt befogadóállomások veszélyeire, mielőtt a kormány egyáltalán elkezdett foglalkozni a témával. A nemzeti párt javasolta a kerítés megépítését, demonstrált az új menekültszállók megépítése ellen, továbbá biztosította a kétharmados többséget a honvédség határon való bevetéséhez. A baloldallal szemben a Jobbik soha nem tartotta álproblémának az illegális migrációt, ezért minden olyan híresztelést és névtelen kiadványt elítélünk, amely ezt a hamis látszatot próbálja a választókban kelteni.

Felszólítjuk a salgótarjáni választáson induló pártokat, hogy tartsák be az általuk is aláírt Választási Etikai Kódexet és hagyjanak fel a mocskolódással, a választók megtévesztésével és a felelőtlen ígérgetésekkel. Arra kérjük a választókat, hogy ha elegük van a Fidesz és az MSZP állandó és sehová nem vezető csatározásaiból, akkor szavazzanak vasárnap a Jobbikra - áll a Jobbik salgótarjáni szervezetének közleményében."


 

2016-02-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite