2019. május 23., csütörtök - Dezső
Keresés a tartalomban
ItthonJobbik: Orbán Viktor nyilatkozata aláássa a Magyarországgal szembeni bizalmat

Jobbik: Orbán Viktor nyilatkozata aláássa a Magyarországgal szembeni bizalmat


A Jobbik szerint Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggeli nyilatkozata aláássa a Magyarországgal szembeni bizalmat és óriási károkat okoz a magyar nemzetgazdaságnak - jelentette ki Volner János az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese pénteki sajtótájékoztatóján.

Volner János002


Orbán Viktor pénteken reggel az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában nyilatkozta azt, hogy Magyarországnak azért van szüksége a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) hitelre, hogy ne a pénzügyi bizonytalanság kérdéseivel kelljen foglalkoznia, hanem a gazdaság növekedésre összpontosíthasson. Volner János szerint ezzel a nyilatkozatával Orbán Viktor félre akarja vezetni a hazai közvéleményt, hiszen "mindenki tisztában van azzal, hogy a magyar gazdaságpolitika működésképtelen".

A jobbikos politikus emlékeztetett rá, hogy az Orbán-kormány hivatalba lépése óta 2103 milliárd forinttal nőtt az államadósság, miközben "eltűnt" 2000 milliárd forintnyi magánnyugdíjpénztári vagyon, vagyis a kormány gazdaságpolitikája másfél év alatt több mint 4 ezer milliárd forint mínuszt hozott Magyarországnak. Volner János szerint Orbán Viktornak arra kellene kérnie a magyar embereket, hogy vásárlásaiknál részesítsék előnyben a magyar termékeket, nyaralásaikat belföldre tervezzék és magtakarításaikat pedig magyar állampapírokba fektessék, ezzel is segítve a magyar gazdaságot.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2012-01-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite