2019. augusztus 23., péntek - Bence
Keresés a tartalomban
ItthonJobbik: politikailag fárasztó, az országnak kudarcos év volt 2014

Jobbik: politikailag fárasztó, az országnak kudarcos év volt 2014


A Jobbik elnöke szerint 2014 politikailag fárasztó, az ország szempontjából pedig eredménytelen és kudarcos volt.

vona1223

MTI Fotó: Soós Lajos


Vona Gábor keddi évértékelő sajtótájékoztatóján azt mondta, a pártoknak és a választóknak három szavazást kellett "kibírniuk", ezért volt politikailag fárasztó az év. Az ország szempontjából azért volt eredménytelen és kudarcos, mert a kormánynak nem sikerült a legsúlyosabb problémákat megoldani - jelentette ki.


Kifejtette: bár a Fidesz három választást is megnyert, helyzete azonban nagyban hasonlít az MSZP 2006-os állapotához: a sikerszéria néhány hét alatt összeomlott, olyan válságba került és juttatta az országot, amely a bukását fogja jelenteni. Szerinte a baloldal alkalmatlan a kormányzásra, a Jobbik támogatottságban, morálban és programban is a baloldal fölé nőtt.


Vona Gábor az ország helyzetével kapcsolatban hat olyan fő problémát említett, amelyeket nem sikerült megoldani: a munkahelyteremtést, az elvándorlást, a szociális problémákat, a korrupciót, a közbiztonságot, illetve a külpolitikai helyzetet. Utóbbival kapcsolatban jelezte: az 2015 egyik nagy problémája lehet.


A következő évvel kapcsolatban A Jobbik elnöke azt mondta: folytatják a kormányzásra való felkészülést, és azon lesznek, hogy a kormány politikája ellen tüntetőknek reális és hiteles programot tudjanak nyújtani.

 

Forrás: MTI/NÓGRÁD24

 

2014-12-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite