2019. augusztus 23., péntek - Bence
Keresés a tartalomban
ItthonJobbik: történelmi siker az ózdi győzelem

Jobbik: történelmi siker az ózdi győzelem


A mai naptól Magyarország, már nem olyan, mint tegnap volt. A Jobbik polgármesterjelöltje, Janiczak Dávid a voksok kétharmadával kapott több szavazatot, mint a megismételt választásokat kikényszerítő fideszes Fürjes Pál, így történelmi győzelmet aratott.

janiczakdavid

MTI Fotó: Vajda János


Egy dicső múlttal rendelkező magyar munkásváros felemelte fejét, s azt mondta a Fidesz-KDNP-nek, hogy elég volt! Elég volt a cigányok felhasználásából a magyarok ellen, elég volt a korrupt, kiskirályságokat építő politikájukból, elég volt a politikai kommunikációval leplezett semmittevésükből és mindennapi arrogáns stílusukból. Hiába torpedózták meg az előző jobbikos győzelmet, hiába szállíttatták ezerszámra a cigány szavazókat, hiába osztogattak krumplit, almát, pénzt, hiába próbálta lejáratni a fideszes médiahenger a jobbikos Janiczak Dávidot, hiába zsarolták meg Ózdot, hogy jobbikos győzelem esetén nem jönnek a városba befektetők, s hiába járatták csúcsra a Kubatov-listázást. Ózd lakosságának többsége a mai nappal lerázta magáról 25 év porát, a magyar emberek büszkén kiálltak egymás és Janiczak Dávid mellett.


Ózd ma példát mutatott arra, hogy a legnagyobb ellenszélben és önkénnyel szemben is sikerrel lehet felvenni a harcot, s a Jobbik zászlaja alá gyülekezve, egymással összefogva a kétharmados túlhatalmú Fidesz-KDNP-t is le lehet győzni. Ez a példa utat mutat minden magyar városnak és falunak, hogy bátran küzdve legkésőbb 2018-ban leváltható a Fidesz uralma a Jobbikkal szövetségben.

Janiczak Dávid: az ózdiak akarata győzött

Az ózdiak akarata győzött - mondta Janiczak Dávid, aki a Jobbik jelöltjeként megnyerte a megismételt polgármester-választást vasárnap Ózdon.

A politikus az MTI-nek úgy fogalmazott: az ózdiak büszke, becsületes emberek, akik kiállnak akaratuk mellett, és nem hagyják magukat megfélelmíteni, hanem még erősebben megmutatják mit akarnak, ennek köszönhető ez a győzelem. Úgy fogalmazott, ez nem 2014 utolsó választási győzelme volt, hanem a 2018-as választások első győzelme.


Ózd új polgármestere közölte: hétfőn reggel hét órakor kezdi a munkát, az elszámoltatással, a közbiztonság megerősítésével. Jelezte azt is, a napokban egy olyan munkahelyteremtő beruházóval tárgyal majd, aki a mai változásra várt.


Forrás: JOBBIK/MTI/NÓGRÁD24

2014-11-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite