2019. augusztus 19., hétfő - Huba
Keresés a tartalomban
ItthonJobbik: a hajléktalankérdést a főváros nem oldotta meg

Jobbik: a hajléktalankérdést a főváros nem oldotta meg


A Jobbik szerint a főváros vezetése egyáltalán nem oldotta meg a hajléktalankérdést, mert a fedél nélkül élők az aluljárók helyett a tereket, a parkokat, a megállókat és a BKV-járműveket foglalják el mind nagyobb számban.

vonagaboregy

Az ellenzéki párt Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármester előző nap bemutatott - az eddig elért eredményekről szóló - zöld könyvében megjelentekkel kapcsolatban juttatott el kedden közleményt az MTI-hez.

Losonczy Pál, a Jobbik fővárosi frakcióvezetője ebben egyebek mellett azt írta, hogy a hajléktalanok jogszabálysértő és provokatív viselkedésével szemben az illetékesek képtelenek hatékonyan fellépni.

Közölte, nem vitatják, hogy az előző, MSZP-SZDSZ-es városvezetés súlyos pénzügyi, gazdasági és intézményi örökséget hagyott hátra, ám úgy látják: a Fideszt ez "fekete lyukként szívja magába".

Utaltak arra, hogy a most bemutatott zöld könyv bevezetőjében megoldott problémaként írnak a rendteremtésről, továbbá kiderül abból az is, a "hajléktalanság problémáját" kezelték, a "tarthatatlan állapotokat minden szereplő számára megnyugtató módon" rendezték.

A Jobbik arra is rámutatott, hogy bár a zöld könyv szerint "a főváros polgárai hosszas várakozás után birtokba vehették az újjászületett Margit hidat", a valóság ezzel szemben az: a Margit híd felújítása immáron kétéves csúszásban van, a híd északi járdája és a kerékpárút nem használható, a villamos a szigeti bejárónál nem áll meg, a hídfőkhöz tartozó aluljárók pedig le vannak zárva.


Forrás: MTI / HÍR PORT 24

 

2011-08-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite