2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
ItthonJobbik: A kormány klottgatyában nyaral és hagyja megdögleni a magyar embereket

Jobbik: "A kormány klottgatyában nyaral és hagyja megdögleni a magyar embereket"


A Jobbik szerint az utóbbi időszakban történt gyilkosságokból és öngyilkosságokból is az látszik, hogy "szociális katasztrófa van elszabadulóban". Z. Kárpát Dániel képviselő hétfői sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott "a kormány klottgatyában nyaral és hagyja megdögleni a magyar embereket".

karpatdaniel

Az ellenzéki politikus szerint "látható az utóbbi időszak gyilkosságaiból és öngyilkosságaiból is, hogy egy szociális katasztrófa van elszabadulóban", amellyel a kormány önös gazdasági és politikai érdekei miatt nem törődik. Z. Kárpát Dániel szerint "ezt mutatja a devizahitelesek problémáinak rendezése is, amit nemes egyszerűséggel áttoltak a következő ciklusra".

A jobbikos képviselő hangsúlyozta: az "egyre mélyülő devizahiteles krízis magyar családok tízezreit sodorja olyan helyzetbe, hogy kétségbeesetten vesznek fel hiteleket olyan helyekről, ahonnan előtte eszükbe sem jutott volna" és ezzel az uzsora tevékenységek szaporodnak.

A Jobbik éppen ezért továbbra is fenntartja a szociális kártya országos bevezetésének fontosságát. Az ellenzéki javaslat értelmében a segélyek és szociális ellátások legfeljebb 20 százalékát kaphatnák meg a jogosultak készpénzben, a maradék 80 százalék pedig szociális kártyára érkezik.Ezzel a kártyával a helyi kisboltokban lehetne vásárolni többek között helyi termelők áruit.

 

Forrás: MTI / HÍR PORT 24

 

2011-08-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite