2019. március 19., kedd - József
Keresés a tartalomban
ItthonJobbik: a PM vallja be a társadalomnak, hogy hiba volt eladni a földgázcégeket

Jobbik: a PM vallja be a társadalomnak, hogy hiba volt eladni a földgázcégeket


A Jobbik azt tanácsolja a Párbeszéd Magyarországnak (PM), hogy az amerikai nagykövetség gyakori látogatása és az ott kapott utasításoknak történő szolgai megfelelés helyett töredelmesen vallják be a magyar társadalomnak, hogy a szocialista kormány részéről bűn volt eladni a máshol a stratégiai ágazatok részeként kezelt földgázcégeket.

Jobbik Logo


Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagál, hogy Jávor Benedek, a PM társelnöke hűtlen kezelés alapos gyanúja miatt feljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészségen az E.ON gázüzletága megvásárlásának ügyében csütörtökön.


Volner János ezt úgy kommentálja, hogy fél évvel a Jobbik feljelentése után Bajnai Gordon "Párbeszéd Magyarországért nevű segédcsapatának" is eszébe jutott, hogy eljárást kellene indítani az E.ON földgázüzletágának piaci értéket többszörösen meghaladó vételáron történő visszavásárlása miatt.


Mint írja, a "lassan kapcsol, gyorsan felejt" típusú liberális politikusok figyelmébe ajánlják, hogy éppen az a szocialista párt adta el külföldieknek a földgázcégeket, amelynek Bajnai Gordon volt az utolsó miniszterelnöke.


Volner János közölte azt is, hogy a PM rövidesen csatlakozhat a Jobbik vizsgálóbizottsági kezdeményezéséhez, melyben az elszámoltatás égisze alatt nem csupán az E.ON földgázüzletágának indokolatlanul magas áron történt visszavásárlásának, hanem az energetikai szektor privatizációjának körülményeit is fel kívánjuk tárni. "Még akkor is, ha Bajnai Gordonék erről hallani sem szeretnének" - tette hozzák.

Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

2013-10-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite