2019. március 19., kedd - József
Keresés a tartalomban
ItthonJóval több fiatalt dobtak a Dunába a Hajógyári-szigetről

Jóval több fiatalt dobtak a Dunába a Hajógyári-szigetről


Az elmúlt években a Hajógyári-szigeten történt rejtélyes eltűnések ügyében eljáró nyomozócsoport szerint jóval több ittas, vagy renitensnek tartott fiatalt vetettek a Dunába a szórakozóhelyek biztonsági emberei, mint ahányról eddig tudni vélték - írta a Népszabadság szerdán.

Rendőr autó002

A lap szerint a fiatalokat a vízbe hajítás előtt bántalmazták, leszedték a nadrágjukat, ám legtöbbjük nem volt annyira ittas vagy nem kapott akkora verést, hogy ne tudott volna kimenekülni a folyóból. A rendőrség még mindig várja azok jelentkezését, akiket az elmúlt években a Dunába dobtak vagy bántalmaztak a Hajógyári-szigeten, de az áldozatok többsége továbbra is fél a sziget teljhatalmú urának tartott V. László biztonsági embereitől - írta a Népszabadság egy rendőrségi illetékesre hivatkozva.

A maffiavádak miatt előzetes letartóztatásban lévő V. László ügyvédje azt mondta: védence nem tudott arról, hogy a renitens vendégeket a Dunába dobták volna, naponta jelentették neki a rendkívüli eseményeket, de csak annyiban, hogy itt vagy ott "balhé volt, de megoldották".


Nagy Gábor kérdésesnek nevezte, hogy voltak-e vízbe dobások, értesülése szerint egy új szakértői jelentés megkérdőjelezi azt a korábbi rendőrségi állítást, hogy a tavaly decemberben a Dokk diszkóból eltűnt, majd a Dunából holtan előkerült fiatalembert a biztonságiak a Dunába dobták.


Forrás: Népszabadság/hvg.hu/HÍR PORT24

 

2012-09-26

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite