2019. július 16., kedd - Valter
Keresés a tartalomban
ItthonJövő héttől dolgozhat a Gyöngyöspata-bizottság

Jövő héttől dolgozhat a Gyöngyöspata-bizottság


A testület feladata lesz többek között, hogy megállapítása: kik szervezik és támogatják a magukat rendfenntartóknak beállító csoportokat.

gyongyospata03


A 12 fős testület az egyenruhás bűnözés folyamatát, hátterét és a gyöngyöspatai eseményeket vizsgálná - mondta el az MR1 Kossuth Rádió reggeli műsorában a csepeli polgármester. Várhatóan már a jövő héten megkezdheti munkáját a Gyöngyöspatán történteket vizsgáló estei bizottság - jelentette ki Németh Szilárd a 180 perc című műsorban. A fideszes politikus elmondta: a bizottság tizenkét képviselőből állna, és az egyenruhás bűnözés folyamatát, hátterét és a gyöngyöspatai eseményeket vizsgálná.


A testület feladata lenne az is, hogy megállapítása: kik szervezik és támogatják anyagilag a magukat rendfenntartóknak beállító személyeket, csoportokat és szervezeteket - tette hozzá Németh, aki fideszes képviselőtársával, Kocsis Mátéval terjesztette be az egyenruhás bűnözés folyamatát, hátterét és a gyöngyöspatai eseményeket feltáró, valamint az egyenruhás bűnözés felszámolását elősegítő eseti bizottság felállítására vonatkozó önálló képviselői indítványt.


A csepeli polgármester beszélt arról is, hogy hűtlen kezelés és sikkasztás gyanújával feljelentést tettek több ügyben is, jelenleg közel harminc, a korábbi MSZP-s vezetést érintő bűncselekmény-gyanús ügy kivizsgálása pedig folyamatban van a kerületben.

 

Forrás: MR1/MTI/HÍR PORT24

Fotó: Hupcsik László

2011-05-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite