2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
ItthonKábítószerdílert fogtak el a rendőrök a Szigeten

Kábítószerdílert fogtak el a rendőrök a Szigeten


Kábítószergyanús anyagot tartalmazó csomagokat találtak a rendőrök egy külföldi férfinél a Sziget Fesztivál bejáratánál lévő parkolóban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján.

díler


Horváth Katalin Fanni elmondta, hogy a Sziget területére nem jutott be a 30 év körüli férfi, akit előzetes nyomozás és információgyűjtés alapján sikerült elfogniuk rendőröknek. A férfi ruházatának átvizsgálásakor mintegy 350, kábítószergyanús anyagot tartalmazó csomag került elő; 188 darab kapszula, amelyek feltehetően amfetamin-származékot tartalmaztak, 12 "pakett", amelyekben valószínűleg hasis volt, 54 bélyeg, valamint 101, növényi származékot - feltehetően marihuánát - tartalmazó csomag.

 

díler01


A rendőrök a férfi elfogását követően házkutatást tartottak budapesti lakóhelyén, ahonnan három külföldi és egy magyar állampolgárt állítottak elő; a házkutatás során további kábítószergyanús anyagokat foglaltak le - mondta a szóvivő. Közlése szerint a BRFK illetékes osztálya valamennyiükkel szemben kábítószerrel való visszaélés gyanúsa miatt indított eljárást; az öt ember közül egy őrizetben van, kezdeményezték előzetes letartóztatását is. A gyanúsítottak a kihallgatáson beismerték a bűncselekményt, panasszal nem éltek - mondta a szóvivő.


Kérdésre válaszolva Horváth Katalin Fanni elmondta, hogy a lefoglalt anyagok vizsgálata folyamatban van, így azok értékéről egyelőre nem tud felvilágosítást adni.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24
Fotó: MTI - Mihádák Zoltán

 

 

2011-08-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite