2019. október 22., kedd - Előd
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKábítószer-kereskedők és fogyasztók rendőrkézen Nógrád megyében

Kábítószer-kereskedők és fogyasztók rendőrkézen Nógrád megyében


Összehangolt akció keretében nyolc személyt fogtak el a nógrádi nyomozók.

rendor1

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 26 éves R. Laura és a 34 éves B. Gyula ellen, valamint kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt további hat személy ellen.

A megalapozott gyanú szerint B. Gyula és R. Laura 2019. január hónaptól kezdődően egészen 2019. július 10-ig Mátraverebély belterületén több személy részére értékesítettek, valamint adtak át kábítószergyanús növényi törmeléket, akik azt elfogyasztották. A több helyszínen megtartott kutatás alkalmával a nyomozók több gramm zöldes-barnás színű növényi törmeléket és barnás színű port, azok értékesítéséhez és fogyasztásához szükséges eszközöket, valamint készpénzt és különböző vagyontárgyakat találtak meg és foglaltak le. A lefoglalt növényi törmeléken és poron elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2019. július 10-én egy akció keretében B. Gyulát és társait Mátraverebély és Salgótarján belterületén elfogták és a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A 34 éves férfit a rendőrök őrizetbe vették és a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.Forrás: Police.hu


2019-07-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite