2019. május 19., - Ivó, Milán
Keresés a tartalomban
ItthonKábítószer-kereskedőt fogtak el a rendőrök

Kábítószer-kereskedőt fogtak el a rendőrök


Kábítószer-kereskedőt fogtak el a rendőrök Miskolcon, a férfi a gyanú szerint új pszichoaktív anyagot árusított a környékbelieknek, köztük fiatalkorúaknak - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

drogfogasketto

Képünk illusztráció!


Gaskó Bertalan azt mondta, új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást a miskolci rendőrkapitányság V. Béla 36 éves helyi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Miskolcon, az Ötödik utcai lakásában úgynevezett herbál nevű, kábító hatású anyagot árult.


A szóvivő arról is beszámolt, hogy a rajtaütést megelőzően, nem egész egy óra leforgása alatt a nyomozók öt olyan, a gyanúsított lakásáról távozó embert - köztük 18. életévét be nem töltött fiatalkorúakat - vontak intézkedés alá, akiktől a ruházatátvizsgálás során azonos kinézetű fehér papírpakettekben zöld növényi törmelékek kerültek elő.


A gyanúsítottnál megtartott házkutatás során a rendőrök készpénzt, valamint nagyobb kiszerelésben és eladásra "kiporciózva" pszichoaktívgyanús anyagokat foglaltak le. A miskolci rendőrkapitányság nyomozói a gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatására - jegyezte meg Gaskó Bertalan. A hatóság Miskolcon, az Ötödik utcában a legutóbb májusban fogott el kábítószer-kereskedőket, azok szintén úgynevezett biofüvet árultak.

 

Forrás: MTI/NÓGRÁD24

 

2015-06-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite