2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKábítószer kereskedőket fogtak el a rendőrök Nógrád megyében

Kábítószer kereskedőket fogtak el a rendőrök Nógrád megyében


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. A. 51 és B. T. 31 éves salgótarjáni lakosok, továbbá kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. R. 25 éves, O. H. 38 éves litkei, Cs. B. 20 és Cs. C. 19 éves bárnai lakosok, valamint egy fiatalkorú társuk ellen - értesült a NÓGRÁD24.hu

drog0701


A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 25 éves nő és négy társa 2015. június 15-én a délutáni órákban Salgótarján, majd Karancslapujtő belterületén - a beszerzett előzetes szakértői vélemény alapján - kábítószernek minősülő anyagot fogyasztott el. A gyanúsítottak az általuk elfogyasztott kábítószert az 51 éves és a 31 éves férfitól vásárolták meg. A két férfi salgótarjáni lakóhelyén megtartott házkutatás alkalmával a nyomozók három pakett alufóliába csomagolt, összesen 18,5 gramm tömegű kristályos anyagot találtak meg és foglaltak le.


A rendőrök a hat személyt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók G. R.-t, B. A.-t és B. T.-t bűnügyi őrizetbe vették, majd kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, melyet az illetékes bíróság elrendelt. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya szakértők bevonásával folytatja az eljárást.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

2015-07-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite