2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKábítószer kereskedőket fogtak Salgótarjánban

Kábítószer kereskedőket fogtak Salgótarjánban


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást B. József 25 éves budapesti lakos és B. Péter 29 éves karancsaljai lakos ellen.

drog1129


A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a salgótarjáni járőrök 2015. november 27-én 15 óra 45 perckor igazoltattak Salgótarján belterületén egy gépjárművel közlekedő férfit. Az ellenőrzéskor B. Péter ruházatában és a jármű utasterében zöld növényi törmeléket, és fehér kristályos anyagot találtak meg és foglaltak le a rendőrök. A 29 éves karancsaljai lakost a rendőrök elfogták, a kapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

drog11291


A nyomozás során adat merült fel arra, hogy B. Péter a lefoglalt kábítószer gyanús anyagot Budapesten vásárolta. A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeképp megállapították, hogy a zöld növényi törmeléket B. József értékesítette a férfi részére. A rendőrök a gyanúsított budapesti lakásán házkutatást tartottak és 25,6 gramm zöld növényi törmeléket és további kábítószer gyanús anyagokat és azok értékesítéséhez szükséges egyéb tárgyakat találtak és foglaltak le. A nyomozók B. Józsefet előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szakértők bevonásával folytatja a további eljárást.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

2015-11-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite