2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKábítószer kereskedőt fogtak a rendőrök Nógrád megyében

Kábítószer kereskedőt fogtak a rendőrök Nógrád megyében


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felderítői és a Pásztói Rendőrkapitányság nyomozói 2016. május 12-én 17 óra 30 perckor Pásztó belterületén igazoltattak egy férfit, aki a rendőröket észlelve egy tasakot dobott a földre - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

kabitoszerkereskedonograd

Fotó: police.hu


A rendőrök B. Zoltán 26 éves pásztói lakostól a helyszínen 22,1 gramm zöldes színű növényi törmeléket és 1,3 gramm barna színű kábítószer gyanús anyagot foglaltak le. Az elvégzett gyorsteszt alapján a növényi törmelék cannabis hatóanyagot tartalmaz, mely kábítószernek minősül.


A nyomozás adatai alapján B. Zoltán a tőle lefoglalt anyagot S. V. Péter 32 éves gyöngyösi lakostól vásárolta. A férfi lakóhelyén megtartott házkutatáson a nyomozók további - nagyobb mennyiségű - kábítószer gyanús anyagot és azok értékesítéséhez szükséges tárgyakat találtak meg és foglaltak le.


A két férfit a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították, B. Zoltán kábítószer birtoklás vétség, S. V. Pétert kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 32 éves gyöngyösi lakost a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását az ügyészségen. A Pásztói Rendőrkapitányság szakértők bevonásával folytatja az eljárást.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

2016-05-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite