2019. március 25., hétfő - Gábor
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKábítószer kereskedőt fogtak el a rendőrök Nógrád megyében

Kábítószer kereskedőt fogtak el a rendőrök Nógrád megyében


A 30 éves hugyagi férfit otthonában fogták el a Nógrád megyei nyomozók. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folyamatban lévő ügyben vette őrizetbe L. Balázs 30 éves hugyagi lakost.

kabitoszerkereskedo0628

Fotó: police.hu


Mint arról korábban hírt adtunk, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 2016. augusztusában a felmerült adatok alapján kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást K. Attila 26 éves őrhalmi lakos ellen.


A nyomozás jelenlegi adatai alapján L. Balázs 2015. évben egy új pszichoaktív anyagnak, illetve kábítószernek minősülő anyagok beszerzésére és továbbértékesítésére létrehozott szervezetszerű rendszerben működött közre. A megalapozott gyanú alapján a férfi 2016. évben két férfinak, majd 2017 januárjában K. Attilának - azért, hogy azt ő továbbértékesítse - 142,94 gramm fehér színű port, 644,15 gramm sárgás-fehér színű kristályos port, valamint 49,61 gramm zöldes-barna színű kristályos anyagot értékesített másfél millió forint értékben.

kabitoszerkereskedo0628_1

Fotó: police.hu


A rendőrök L. Balázst 2017. június 27-én a lakásán elfogták, a lakóhelyén és az ahhoz tartozó melléképületekben új pszichoaktív anyag előállításához szükséges anyagokat és közel 10 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak meg és foglaltak le.


A nyomozók a férfit új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság az őrizetbe vett 30 éves férfi előzetes letartóztatásának indítványozására előterjesztést tett.

 

Forrás: POLICE

 

2017-06-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite