2019. augusztus 21., szerda - Sámuel
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKábítószer kereskedőt fogtak el Nógrád megyében, a társát még keresik

Kábítószer kereskedőt fogtak el Nógrád megyében, a társát még keresik


Egy 23 éves férfi körözését rendelte el a hatóság; társát, egy 45 éves őrhalmi férfit a rendőrök elfogták, akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

kabitoszerkereskedotfogtak0922


A Balassagyarmati Rendőrkapitányság 2016. szeptember 20-án kábítószer-kereskedelem vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást O. Á. 45 éves őrhalmi lakos és társa ellen.


A rendelkezésre álló információk szerint a két férfi kábítószert értékesített Balassagyarmat környékén lakó személyek részére. A rendőrök a 45 éves férfit elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A ruházat átvizsgálás és a lakásán tartott házkutatás során a nyomozók kábítószer-gyanús anyagot foglaltak le.
A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya O. Á-t őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, melyet a Balassagyarmati Járásbíróság 2016. szeptember 22-én elrendelt.


Balassagyarmati Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem vétség megalapozott gyanúja miatt keresi Kutka Norbertet. A Balassagyarmati Rendőrkapitányság 12020/695/2016. bűnügyi számon eljárást folytat kábítószer-kereskedelem vétség megalapozott gyanúja miatt O. Á. 45 éves őrhalmi lakos és társa ellen.

korozott0922


A nyomozók azonosították a 45 éves férfi bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható társát, Kutka Norbert, 23 éves, őrhalmi lakost, akinek a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, és a hatóság körözését rendelte el.


A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, bejelentését tegye meg személyesen a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon (2660 Balassagyarmat, Bajcsy-Zs. u. 6.), vagy hívja a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-32/312-148-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/810-107 „Telefontanú" zöld számán, vagy a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Forrás: POLICE

2016-09-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite