2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
ItthonKábítószer okozhatta két fiatal halálát Fejér megyében

Kábítószer okozhatta két fiatal halálát Fejér megyében


A rendőrség vizsgálatot indított, hogy kiderítse, kábítószer okozta-e két Fejér megyei fiatal halálát vasárnap és hétfőn. Az esettel kapcsolatban egy férfit és egy nőt őrizetbe vettek - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kedd hajnalban az MTI-vel.

drog

Képünk illusztráció!


Németh-Kész Mónika tájékoztatása szerint vasárnap hajnalban a székesfehérvári kórházban meghalt egy 18 éves helyi férfi, akit előző nap délután vittek kórházba rosszullét miatt. Az adatok szerint a fiatal a halálát megelőzően feltehetően kábítószert fogyasztott.


Hétfő délelőtt egy újabb halálesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, egy 28 éves csákvári férfi - feltehetően kábítószer fogyasztását követően - az otthonában elhunyt. Mindkét haláleset körülményeinek tisztázása érdekében közigazgatási hatósági eljárást indított a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.


Hétvégén még egy fiatal került kórházba - valószínűleg ő is kábítószer fogyasztását követően -, aki ellátása után elhagyhatta a kórházat. A tájékoztatás szerint, az esetekkel összefüggésben, meghallgatását követően a nyomozók őrizetbe vettek egy 23 éves férfit és egy 26 éves nőt kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt.


A szóvivő hozzátette: a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja a halálesetek között felmerülő esetleges összefüggéseket.
Az üggyel foglalkozik a Bors Online is, a lap hétfő este közölte: informátora szerint több fiatal is meghalt Székesfehérváron, mert drog helyett patkánymérget kaphattak. Olvasójuk azt állította, hogy többeket kórházban is kezelhetnek ugyanezért. Az áldozatok nyilvános beszélgetései alapján a két említett halottról sokan tudnak, de van, aki három, sőt négy áldozatról is hallott - olvasható a honlapon.

Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-06-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite