2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNógrád megye - Kábítószert birtokoltak, 4 személyt őrizetbe vettek

Nógrád megye - Kábítószert birtokoltak, 4 személyt őrizetbe vettek


A rendőrök öt személyt állítottak elő.

kabszerngd0722

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 38 éves török állampolgárságú férfi, egy 19 és egy 34 éves férfi, egy 34 éves nő, német állampolgárok, valamint egy 41 éves budapesti nő ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság nyomozói és a balassagyarmati rendőrök 2018. július 21-én egy berceli rendezvény területén ellenőrizték a külföldi állampolgárokat, akik táskájában, illetve sátrában kábítószer fogyasztásához használatos eszközöket - mérleget, simítózáras nejlonzacskót - és több kábítószergyanús anyagot, így tablettákat, fehér port, barna kristályos anyagot és zöld növényi törmeléket találtak, amiket lefoglaltak. Az anyagok kábítószergyorsteszttel történő vizsgálata pozitív eredménnyel zárult, továbbá a személyekkel szemben alkalmazott teszt is pozitív értéket mutatott.

A beszerzett adatok alapján a 41 éves budapesti nő a berceli fesztivál területén több kábítószergyanús tablettát tartott magánál, és azok fogyasztását elismerte, valamint a vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt kábítószer jelenlétét mutatta ki.

A rendőrök mind az öt személyt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság a négy külföldi személyt őrizetbe vette.Forrás: Police.hu


2018-07-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite