2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarján - Kábítószert birtokoltak, lebuktak

Salgótarján - Kábítószert birtokoltak, lebuktak

A salgótarjáni rendőrök egy gépjármű pohártartójában találtak kábítószergyanús anyagokat.

kabitoszerst09

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított kábítószer kereskedelem bűntett kísérlet és kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt B. Dániel 30 éves salgótarjáni, továbbá kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt S. Márió 26 éves és J. Gyula 38 éves salgótarjáni lakosok ellen.

A salgótarjáni rendőrök 2016. szeptember 23-án az éjszakai órákban a megyeszékhely belterületén ellenőrizték a gépjárművel közlekedő S. Máriót és utasát, B. Dánielt.

A rendőrök az ellenőrzés során a gépjármű pohártartójában nejlon tasakba csomagolt kábítószergyanús fehér színű folyadékot és zöldes növényi törmeléket találtak meg és foglaltak le. A növényi törmeléken elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott, továbbá a beszerzett előzetes igazságügyi szakértői vélemény szerint a fehér színű folyadék amfetamint tartalmaz. A jelenlegi adatok alapján a kábítószereket S. Márió és társa közösen birtokolta.

A nyomozás során adat merült fel továbbá arra vonatkozóan is, hogy J. Gyula 2016. szeptember 23-án a délutáni órákban salgótarjáni lakásában készpénzt adott át B. Dánielnek, hogy részére - kábítószernek minősülő - amfetamint szerezzen. A kábítószer átadása a rendőri intézkedés miatt meghiúsult.

A három férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. B. Dánielt a hatóság őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, melyet az illetékes bíróság elrendelt.

 

Forrás: Police.hu2016-09-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite