2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
ItthonKábítószer-terjesztőket fogtak

Kábítószer-terjesztőket fogtak Esztergomban


Kábítószer-terjesztőket fogott el a rendőrség Esztergomban, a bíróság hétfőn elrendelte a két férfi előzetes letartóztatását - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

rendorsegharom

Kábítószer-kereskedelem bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya egy 38 és egy 29 éves budapesti férfi ellen, akiket szombaton fogtak el a helyi rendőrök Esztergomban, miközben egy 33 éves nőnek adtak el kábítószert.

A tettenérést követően a nyomozók átvizsgálták a két férfi ruházatát. Egyiküknél, a kabát bélésébe varrva kábítószergyanús anyagot találtak. A két férfival és a nővel szemben előállításukat követően kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amely mindhármuk esetében pozitív lett. A nyomozók egyikük lakásán még akkor éjszaka házkutatást tartottak, ahol kisebb ültetvényt találtak. A növényeket lefoglalták.

Az éjszaka folyamán a nyomozók további három férfit állítottak elő, akik a gyanú szerint rendszeresen vásároltak kábítószert két budapesti férfitól és a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredménnyel zárult. Ellenük kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság a két budapesti férfit őrizetbe vette, kezdeményezésére pedig a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat.

Forrás: MTI/NOGRAD24

 

 

2015-10-27

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite