2019. augusztus 21., szerda - Sámuel
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKamarai beszélgetések a gazdaságról Nógrád megyében

Kamarai beszélgetések a gazdaságról Nógrád megyében

 

Újszerű és mindenképpen említésre méltó programot indított útjára a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

kamaraibeszelhetesek

A „Kamarai beszélgetések" elnevezésű rendezvénysorozat keretében azt szeretnék, hogy a megye vállalkozói, cégvezetői a szakmai együttműködés erősítése érdekében találkoznának egymással. A programokat minden alkalommal más szervező partnerrel, országosan ismert gazdasági szakember meghívásával és egy-egy megyei vállalkozás bemutatkozásával szervezik meg.


A 2016. május 11-én a Tarján Vendéglő és Rendezvényközpontban tartott első összejövetelen - melyet a Budapest Bank Salgótarjáni Fiókjával közösen szervezett a megyei iparkamara - Bod Péter Ákos közgazdász, egyetemi tanár, az MTA doktora tartott előadást „Magyar gazdasági kilátások, esélyeik, veszélyek - európai kitekintésben" címmel.

kamaraibeszelhetesek1


A rendezvényen Melihercsik János, a salgótarjáni Pirazol Kft. ügyvezető igazgatója tartott tájékoztatót cége tevékenységéről. Ebből kiderült, hogy bár Nógrád megye kicsi, kevesen élünk itt, mégis keveset tudunk egymásról. A Pirazol Kft.-ről is kevesen tudták, hogy az 1993-ban alakult társaság folyamatos fejlesztéseivel, innovatív gondolkodásmódjával és a korszerű technológiájával nagy külföldi cégek elismert és megbecsült beszállítója, így például tengerjáró hajók szennyvízkezelő rendszerei berendezéseinek gyártója.


A nagy érdeklődéssel kísért előadások után a résztvevők rendezvény személyes konzultáción cseréltek eszmét gazdasági kérdésekről, saját cégeik tevékenységének helyzetéről és kilátásairól.

 

Forrás: NÓGRÁD24

 

2016-05-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite