2019. augusztus 20., kedd - István
Keresés a tartalomban
ItthonKamerafelvétel is igazolja, hogy Csao Fej ölhette meg a norvég lányt

Kamerafelvétel is igazolja, hogy Csao Fej ölhette meg a norvég lányt

rendĹ‘rsĂ©gi autĂłKamerafelvétel is igazolja azt a feltételezést, hogy a kínai Csao Fej ölhette meg azt a norvég lányt, akinek holttestét szombat délelőtt találták meg Budapesten, a VII. kerületi Hársfa utca egyik szállójában - mondta Szigeti József, a BRFK életvédelmi osztályvezetője csütörtökön.


További részleteket nem közölt az alezredes, de úgy fogalmazott: több személyi és tárgyi bizonyítékot is beszereztek arról, hogy a kínai férfi gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. Szigeti József közölte: legutóbbi információjuk a férfiről az, hogy még a bűncselekmény napján elhagyta az országot Ferihegyen keresztül, de azt nem árulta el, hogy hova távozott.
A férfi és áldozata évfolyamtársak voltak, és a tanúk szerint közelebbi kapcsolatban álltak egymással. Az MTI rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy a kínai férfi, aki szintén diákként tartózkodott Magyarországon, abban a kollégiumban lakott, amelyben a lány holttestét vasárnap este megtalálták.
A rendőrség folyamatosan együttműködik a külföldi társhatóságokkal, így a norvég rendőrséggel is, és mindent megtesznek a férfi kézre kerítéséért. Néhány napon belül, talán már pénteken nemzetközi elfogatóparancsot bocsát ki a férfi ellen a bíróság. A rendőrség szerdán elfogatóparancsot adott ki a norvég diáklány meggyilkolásával gyanúsított kínai férfi ellen.


Forrás: MTI/HÍR PORT24

2010-09-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite