2019. április 20., szombat - Konrád, Tivadar
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKáoszt okozott a havazás Nógrád megyében

Káoszt okozott a havazás Nógrád megyében


Az időjárási körülmények miatt több úton is korlátozzák a járműforgalmat Mátraalmás és Mátrakeresztes térségében - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán kora este az MTI-vel.

havazasmatra2017

MTI Fotó: Komka Péter


Noskó Zsolt elmondta: Szuha és Mátraalmás között, valamint Mátrakeresztes közelében több mellékutat teljes szélességében lezártak.

havazasmatra2017_1

MTI Fotó: Komka Péter


Szerdán nagy mennyiségű hó, illetve havas eső hullott, a faágakon felhalmozódott hó és jég következtében faágak szakadtak le és több fa kidőlt, eltorlaszolva mellékutakat és veszélyeztetve a közlekedést - tette hozzá.
Közölte: az időjárási előrejelzések szerint az esti és éjszakai órákban is csapadék és lehűlés, valamint erős szél várható a térségben, ami további balesetveszélyt jelent.

havazasmatra2017_2

MTI Fotó: Komka Péter


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri az autósokat, hogy mielőtt útnak indulnak, tájékozódjanak az aktuális közlekedési helyzetről, járműveikkel fokozott óvatossággal közlekedjenek, a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg sebességüket, továbbá a hegyi utakon csak téli gumival, hólánccal felszerelt gépkocsival közlekedjenek - mondta Noskó Zsolt.

A rendőrség és a helyi polgárőrök megerősített létszámmal, 24 órás szolgálatot látnak el az érintett területeken, és szükség esetén segítséget nyújtanak az ott élőknek.

 

Forrás:MTI


2017-04-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite