2019. július 24., szerda - Kinga, Kincső
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKarácsonyi adománygyűjtést szervez a bátonyterenyei MSZP

Karácsonyi adománygyűjtést szervez a bátonyterenyei MSZP


A karácsonyi ünnepek közeledtével az MSZP Bátonyterenyei Szervezete adománygyűjtő akciót szervez - olvasható a párt közösségi oldalán. Az adományokat december 10-ig várják a szervezők.

ajandek

A bátonyterenyei MSZP közösségi oldalán az alábbi felhívást tette közzé: „A karácsony a szeretet és a béke ünnepe, de sokaknak komoly anyagi nehézséget jelent az élelmiszerek, a téli ruha, vagy az ajándékok beszerzése. Az MSZP Bátonyterenyei Szervezete fontosnak tartja, hogy valódi segítséget nyújtson minden rászorulónak és főleg a nehéz helyzetben élő családoknak. Ezért a közeledő decemberi ünnepek alkalmából adomány- és ajándékgyűjtési akciót szervezünk.

A gyűjtés november 10-én kezdődik és december 10-ig tart. Az adományozásra rendelkezésünkre álló egy hónap alatt az Maconkán a bútorboltban minden hétköznap 9-től 17-ig van lehetőségetek.

Elsősorban gyermekruhát, takarót, gyümölcsöt, befőttet, édességet, tartós élelmiszert, játékot, könyvet várunk. Az adományokat és az ajándékokat kérjük, hogy cipős dobozokban juttassátok el hozzánk.

Vállaljuk, hogy karácsonyig minden adományt eljuttatunk a rászorulókhoz. Az ő nevükben is köszönjük a segítséget!
Legyen mindenkinek szép karácsonya!

Kérünk benneteket, hogy aki tud olyan családról, akiknek segítségre van szükségük, jelezzétek felénk" - olvas a párt Facebook oldalán.

 

Forrás: Facebook

 

2014-11-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite