2019. augusztus 18., - Ilona
Keresés a tartalomban
ProgramajánlóKarácsonyi dedikálásokat és programokat szervez a Kossuth Kiadó

Karácsonyi dedikálásokat és programokat szervez a Kossuth Kiadó


Dedikálásokkal, a könyvekhez kapcsolódó beszélgetésekkel, kóstolókkal, karácsonyi kézműves programokkal és zenei koncertekkel várja az érdeklődőket a Kossuth Kiadó Ajándék ez a nap elnevezésű programja keretében a fővárosi Örkény István Könyvesbolt és az Anno Mesebolt december 14-én.

kossuth_logo


Az Örkény István Könyvesboltban mások mellett Müller Péter dedikálja Férfiélet, női sors című könyvét, Kalmár Tibor A humor háza című könyvével, Valachi Anna "A nő számomra rejtély" - József Attila asszonyai című könyvével várja az érdeklődőket. Veiszer Alinda a Bridge generáció című könyvet dedikálja.


Nevető magyar irodalom címmel társasjátékot lehet játszani az egykor divatos irodalmi kabarék hangulatában, hangos illusztrációkkal, beszélgetéssel és könyvnyereménnyel Reményi József Tamás vezetésével.


Délután a Muzsikás együttes ad koncertet, és bemutatják a Muzsikás 40 című könyvet is, amelyet Jávorszky Béla és az együttes tagjai dedikálnak.


Varga Gábor Reform desszertek című új könyvének dedikálása alatt a látogatók megkóstolhatják a mestercukrász reformédességeit is.


Az Anno Meseboltban a karácsonyi kézműves programok mellett közös mesélésre, felolvasásra, Kertész Edina, Tamás Zsuzsa és Radnóti Blanka dedikálásra is várja a családokat.


Este Radnóti Blanka és Simonyi Cecília képeiből nyílik kiállítás.
A részletes program megtekinthető a kiadó honlapján (www.kossuth.hu).

Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

2013-12-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite