2019. július 15., hétfő - Henrik
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKastélypark Fesztivál(Videót Tartalmazó Írás)

Kastélypark Fesztivál (Videót Tartalmazó Írás)

Idén július 16-án szombaton a kisterenyei városrészben kerül megrendezésre a Kastélypark Fesztivál, Kistérségi közösségi nap és Palóc piknik a Gyürky-Solymosy kastélyparkban. A szervezők kicsiknek és a felnőtteknek egyaránt egy egész napos szórakozást és kikapcsolódási lehetőséget ígérnek a rendezvényre látogatóknak.

Kastélypark Fesztivál

Délelőtt 9 órakor veszi kezdetét a főzőverseny, ahol a kistérség településein túl civil szervezetek és cégek is képviseltethetik magukat, a lényeg az, hogy a főzőversenyen kizárólag palóc és tájjellegű ételekkel lehet nevezni. A színpadon 10 órától veszi kezdetét a műsorsorozat, ahol ünnepélyes megnyitó keretén belül fellép a Pántlika Néptánccsoport és a Kisterenyei Kastélykerti Nyugdíjas Klub, ünnepi beszédet mond Nagy-Majdon József polgármester, a Kistérségi Többcélú Társulás Elnöke. Az ünnepélyes megnyitót követően kezdődik az Interaktív gyermekműsor tánccal, zenével, énekléssel, sok-sok játékkal és ajándékkal.

A kistérségi települések tehetségeinek produkcióival folytatódik a színpadon a programsorozat Miénk a színpad címmel. 13 órától a kezdetét veszi a Palóc Piknik a Palóc ételek mustrája, ahol egy közel 25 méteres palócasztalon vizsgálja a szakmai zsűri az ételek minőségét, tálalását és nem utolsó sorban az ízét. A zsűri elnöke Kormos Kristóf a Szélkakas Fogadó főszakácsa lesz. A Palóc Piknik jó hangulatáról a színpadon Tóth Tibor és Lengyel Judit gondoskodik örökzöld operett slágerekkel és népszerű musical dalokkal. Ezután kezdetét veszi a Kerti Zene Tánc Party Smírer Viktóriával, Def Jam Dance School-al, Hip-Hop Breack Egyesülettel, valamit a Váci Mihály Gimnázium tánccsoportjával.

Tolvai Renáta a Megasztár 5 győztese

Tolvai Renáta

A Kastélypark Fesztivál színpadán 16 órakor lép fel Tolvai Renáta a Megasztár 5 győztese. A nagyváradi lány az egyetlen versenyző volt a Megasztár 5 műsorában, akit nem a nézők, hanem a zsűri juttatott tovább az élő döntőkbe. Reni számára innentől kezdve nem volt megállás. 19 évesen ő birtokolhatja az 5. Aranymikrofont , a 2010-es Év Hangja címet, népszerűsége azóta is töretlen. Számos koncerten van túl és nyári koncertturnéja egyik állomásaként városunkba is ellátogat.

Szabó Ádám a Csillag születik sztárja

szaboadam

A fesztivál színpadán a Csillag születik finalistája, Szabó Ádám szórakoztatja a nagyérdemű közönséget. Az éppen érettségiző Ádám, korát meghazudtolva használja hangszerét a tangóharmonikát, ami mellett énekesi tehetségét is bemutatja. A harmonika virtuóz az RTL Klub népszerű tehetségkutató műsorába a Csillag születikben tűnt fel. A műsorban hétről-hétre kápráztatta el nézők millióit játékával és tette ismét népszerűvé a tangóharmonikát.

A színes színpadi programok mellet a rendezvényre kilátogatók számos lehetőségek közül válogathatnak, így lesz kézműves foglalkozás, arcfestés, lufi hajtogatás, ügyességi játékok és vetélkedők, lesz még egészség állapot felmérés, - vércukorszint és, koleszterinszint mérés, vérnyomásmérés - vidámpark, kirakodóvásár.

Az egész napos rendezvény mindenki számára ingyenesen látogatható. A szervezők mindenkit nagy szeretettel várnak.

 

 

HÍRPORT 24

 

2011-07-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite