2019. június 19., szerda - Gyárfás
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKerékpáros baleset történt Nógrád megyében

Kerékpáros baleset történt Nógrád megyében


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó és egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

biciklisbalesetnograd

Fotó: police.hu


Mátramindszent belterületén, a Rákóczi úton 2017. július 27-én a délutáni órákban közlekedett kerékpárjával egy 57 éves férfi, amikor azzal - eddig tisztázatlan körülmények között - elesett. A baleset következtében megsérült férfit a mentőszolgálat munkatársai mentőhelikopterrel kórházba szállították.


Nógrádszakál és Litke közötti útszakaszon történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset 2017. július 27-én az éjszakai órákban. A jelenlegi adatok alapján egy Litke irányából Nógrádszakál felé közlekedő személygépkocsi - eddig tisztázatlan körülmények között - lehaladt az úttestről, az út menti vízelvezető árokba hajtott és a tetejére borult. A baleset következtében a gépkocsi vezetője, valamint három utasa sérült meg.


Az éjszakai órákban Ecseg külterületén - eddig tisztázatlan körülmények között - hajtott az út menti vízelvezető árokba és borult fel egy személygépjármű. A baleset következtében három személy sérült meg.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök további egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A rendőrség vizsgálja a balesetek körülményeit!

 

Forrás: POLICE

2017-07-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite