2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKerítést és radiátorokat loptak Pásztón a betörők

Kerítést és radiátorokat loptak Pásztón a betörők


Január 25-én a Pásztói Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztály járőrei észlelték, hogy Pásztó belterületén két jelenleg lakatlan családi házba ismeretlen személyek betörtek. Az egyik épülethez tartozó kerítés vaskapuját az elkövetők leemelték és eltulajdonították, míg az azzal szomszédos ház bejárati ajtaját megrongálták és befeszítették. Ebből az ingatlanból a kutatás végeztével 5 db alumínium radiátort, valamint csaptelepeket tulajdonítottak el. A lopással sértetteknek mintegy 200.000 Ft kárt okoztak.

távhő

A kép illusztráció!


A járőrök bejelentését követően a Salgótarjáni Rendőrkapitányság illetékességi területén a rendőrök rövid időn belül igazoltatás alá vontak egy személygépkocsit és a benne ülő személyeket. A gépkocsihoz csatolt utánfutón különféle fém tárgyak és radiátorok voltak elhelyezve. A gépjármű vezetője és utasai a tárgyak származásával kapcsolatosan nem tudtak elszámolni, ezért a négy személyt a rendőrkapitányságra előállították.


A beszerzett adatok alapján megállapítást nyert, hogy az utánfutón lévő tárgyak a két pásztói ingatlanból eltulajdonított értékek, melyeket a rendőrök lefoglaltak. A Pásztói Rendőrkapitányságra előállított négy - 23, 27, 25 és 35 éves - férfit lopás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók és őrizetbe vételükre is intézkedtek. Kezdeményezték továbbá előzetes letartóztatásukra az illetékes ügyészségen.

 

Forrás: police/HÍR PORT24

2012-01-26

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite