2019. május 26., - Fülöp
Keresés a tartalomban
ItthonKéssel fenyegetőzve raboltak el egy autót

Az_igazsag_jar_Onnek_ezo

HIRDETÉS

Késsel fenyegetőzve raboltak el egy autót


Segítségnyújtást kérve állított meg három férfi egy személygépkocsit Miske és Hajós között szombat este, majd a vezető nyakához kést szorítva elrabolták az autót - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.

rendorsegegy


Mihályné Bornemisza Eleonóra alezredes közölte: az elkövetők azzal az ürüggyel állították meg az 57 éves sértett gépkocsiját, hogy az ő kocsijuk elromlott. Amikor a két járművet összekötötték, a sértettet bántalmazni kezdték, majd a torkához kést szorítva saját gépkocsijába ültették, végül egy földúton kiszállították. A férfi a bűncselekmény következtében 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.


A sértett bejelentését követően Hajós lakott területén kívül a körzeti megbízott megpróbálta megállítani a két autóból álló járműszerelvényt, azonban az elkövetők a rendőri jelzésnek nem tettek eleget, nagy sebességgel elhajtottak Jánoshalma irányába. A vontatókötél elszakadt, ezért az üldözésbe bekapcsolódott járőrök elfogták a vontatott személygépkocsit vezető 25 éves jánoshalmi férfit.


A sértett gépkocsijával elmenekülő két embert is sikerült azonosítani. A rendőrség elrendelte a két, szintén jánoshalmi férfi és az autó körözését. A szóvivő hozzátette: a kalocsai rendőrkapitányság nyomozást rendelt el csoportosan, felfegyverkezve elkövetett rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2013-01-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite