2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
BulvárKészül a visszatérésre Détár Enikő

Készül a visszatérésre Détár Enikő


Détár EnikőKét hét múlva akár már el is kezdheti a munkát Détár Enikő. Az RTL Klubból származó információink szerint a csatorna számol azzal, hogy a színésznő a hónap végén visszatér a munkába, és újra vezetheti a Reflektort. Enikő egyelőre addig otthon pihen, nyilvánosan pedig alig mutatkozik. Igyekszik teljesen rendbe jönni, ezért az orvosai tanácsára csak olyan dolgokkal foglalkozik, amelyek örömet okoznak neki.


Ám hiába a kímélés, egy dolog sokaknak feltűnt, mégpedig, hogy Détár Enikő szinte árnyéka önmagának. - Nemrég találkoztam vele, és nagyon megdöbbentett, mennyire le van fogyva, szinte csont és bőr. Persze mosolygott, és igazából úgy tűnt, lelkileg kezd rendbe jönni, de fizikailag nagyon meglátszott rajta, hogy egy különösen nehéz időszakon van túl - mesélte egy a színésznőhöz közelálló informátorunk.
Détár Enikő január végén kapott idegösszeomlást, hosszú hetekig mindentől és mindenkitől elzárva egy budai kórház pszichiátriáján kezelték, három hete azonban otthon, szeretett családja körében próbál erőre kapni, hogy aztán újra minden visszatérhessen a régi kerékvágásba.


Úgy tudjuk, egyre jobban érzi magát, és amennyiben a kezelőorvosok zöld utat adnak, a hónap végén újra láthatják a képernyőn. Április 9-től pedig akár a Madách Színház színpadára is visszatérhet, ahol a színésznő a Macskákban alakítja Bombalurina szerepét. Természetesen a RTL Klub visszavárja Enikőt, Rényi Ádám kommunikációs igazgató szerint a lényeg, hogy a színésznő egészségesen térjen vissza.
- Én magam sem tudom, mikor tér vissza, lehet hogy két hét múlva, lehet hogy csak a jövő hónapban. A lényeg, hogy százszázalékos állapotban legyen, ez nemcsak a mi érdekünk, az övé is - mondta el a csatorna kommunikációs igazgatója.

2010-03-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite