2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKét autó ütközött össze Rétság belterületén

Két autó ütközött össze Rétság belterületén


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó és egy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

balesetretsag

Fotó: police.hu


Rétság belterületén a Rákóczi út és a Zrínyi Miklós utca kereszteződésében történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset 2017. szeptember 1-jén az éjszakai órákban. Az elsődleges adatok alapján egy a Zrínyi Miklós utcáról a Rákóczi útra kanyarodó személygépkocsi összeütközött egy Borsosberény irányából Szendehely felé közlekedő személygépkocsival. A baleset következtében egy személy sérült meg.


Az elmúlt 24 órában a rendőrök, Nógrád megye területén további egy anyagi káros és egy személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek.


Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a legjobb prevenció minden esetben a közlekedési szabályok megtartása, azonban a megváltozott időjárási viszonyokhoz való alkalmazkodás is kiemelten fontos. A rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy a biztonságos és balesetmentes közlekedés érdekében vezessenek körültekintően, az út- és látásviszonyoknak, valamint az adott útszakaszra vonatkozó sebességkorlátozásnak megfelelően! A sebesség túllépése növeli a baleset bekövetkezésének kockázatát. Legyen türelmes, vezessen kissé lassabban, tartson nagyobb követési távolságot!

 

Forrás: POLICE

2017-09-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite