2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKét életet mentettek meg a rendőrök Nógrád megyében

Két életet mentettek meg a rendőrök Nógrád megyében


A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság és a Rétsági Rendőrkapitányság járőrei mentették meg az 59 éves bátonyterenyei nő és a 75 éves rétsági férfi életét - értesült a Nógrád24.hu.

Rendőr autó002


Egy saját lakásában sérülést szenvedett és mozgásképtelenné vált 59 éves nő életét mentették meg 2015. május 25-én 15 óra 5 perc körüli időben a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság járőrei.


A rendelkezésre álló adatok alapján Tóth József Csaba rendőr százados és Lukács Laura rendőr törzsőrmester egy 59 éves bátonyterenyei lakos segítségére siettek, aki saját lakásában megszédült, elesett, amitől mozgásképtelenné vált. A két egyenruhás a sérült nő lányának jelenlétében a ház bejárati ajtaját betörte, majd miután megtalálták a legyengült nőt, mentőt hívtak hozzá, akik kórházba szállították a sérültet további ellátása miatt.


A Rétsági Rendőrkapitányság járőrei 2015. május 26-án 14 óra 45 perckor illetékességi területükön láttak el szolgálatot, amikor arra lettek figyelmesek, hogy Rétság belterületén, az egyik kapubejáró előtt, a földön egy férfi fekszik magatehetetlenül. Csordás Tamás rendőr törzszászlós és Hugyecz István r. törzsőrmester azonnal a földön fekvő 75 éves férfihoz siettek, stabil oldalfekvésbe helyezték és elzáródott légútját megtisztították. A férfit a rendőrök átadták az értesített és időközben helyszínre érkező mentőápolók részére, akit további orvosi vizsgálatok ellátása céljából kórházba szállítottak.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

2015-05-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite