2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
ItthonKét embert lőttek agyon Győr belvárosában

Két embert lőttek agyon Győr belvárosában


Két halottja van a vasárnap déli győri lövöldözésnek. Az elkövető maga értesítette a rendőrséget. Önvédelemre hivatkozott rendőrségi kihallgatása során az a 34 éves férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy vasárnap délelőtt Győrben, egy vita után, lelőtt két embert - közölte újságíróknak nyilatkozva a megyei főkapitányság szóvivője.

gyorilovoldozes


Kocsis Tünde egyelőre nem adott választ azokra a kérdésekre, hogy a presszóst érték-e sérülések, illetve volt-e fegyver a két későbbi áldozatnál. Közlése szerint a ravaszt kétszer meghúzó, időközben őrizetbe vett férfi ellen több emberen elkövetett emberölés alapos gyanúja miatt folyik eljárás a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon. A rendőrség vasárnap délután őrizetbe vette a gyanúsítottat.


A győri vendéglátóhely tulajdonosa értesítette a rendőrséget arról, hogy lelőtt két embert - közölte a szóvivő. Kocsis Tünde elmondta, a férfi aki nem tanúsított ellenállást, amikor a helyszínről előállították - a 112-es segélyhívón tett bejelentést. A szóvivő korábbi tájékoztatása szerint egy presszó tulajdonosa engedéllyel tartott sörétes puskájával lőtt meg két, vele vitatkozó embert, a sérültek életét a mentők egy órás helyszíni küzdelemmel sem tudták megmenteni.


Kocsis Tünde elmondta, hogy a Bercsényi-ligeti vendéglátóhely 30 év körüli tulajdonosa régebb óta haragos viszonyban volt vele egykorú áldozataival. Utóbbiak egy társasággal szombat este a vendéglátóhelyen szórakoztak. Az éjszakába nyúló mulatozás végén, hajnalban a tulajdonos kitette az utcára a társaság néhány, hangoskodó tagját. A két későbbi áldozat emiatt délelőtt 11 óra tájban visszament "felelősségre vonni" a presszóst, aki vita után az utcán adott le rájuk egy-egy lövést tette hozzá a szóvivő.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

MTI-fotó: Krizsán Csaba

 

 

2012-04-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite