2019. április 19., péntek - Emma
Keresés a tartalomban
BulvárKét év börtön fenyegeti Stohl Andrást

Két év börtön fenyegeti Stohl Andrást


Stohl András akár két évre is újra börtönbe kerülhet! A Blikk információi szerint a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága feljelentést tett nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás és jó hírnév megsértése miatt a színész ellen a Magyar börtönpokol című könyvben leírtakért.

sthol


Ahogy azt korábban már megígérték, nem hagyták szó nélkül a büntetés-végrehajtásnál Stohl András könyvét, amelyben sokszor kínzásokról, rabverésről és alázásokról írt. A sztárból lett EU2998-as elítélt és a könyv írója szerint a kötet „a rideg valóságot tartalmazza, amit Stohl látott", így bátran néznek szembe bármiféle perrel, mivel közös művük „kordokumentum a magyar börtönök rideg valóságról".

Csakhogy az ott leírtakat a bíróság előtt bizonyítani kell. Például azt a „gyilkos fegyőrről"szóló szaftos sztorit is, amely a hatályos törvény - büntetlen előéletet igazoló erkölcsi bizonyítvány szükséges ehhez az álláshoz - miatt eleve lehetetlen. A Blikk úgy tudja, hogy megjelenés után egy egész jogászcsapat elemezte a krónikát, egykori „vendégük" megírt véleményét, érzéseit, lelki vívódásait tiszteletben tartva, hiszen azt a bíróság nem vonhatja kétségbe. Információink szerint azért szántak bőven időt a könyv elemzésére, mert tutira mentek: tanúk sem kellenek majd a kifogásolt részekhez, dokumentumokkal zúzhatják szét Stohl kifogásolt sztorijait.

Márpedig abból akadhat bőven. A sokkoló valóságként megírt bántalmazásokat és megalázásokat ugyanúgy bizonyítania kell majd Bucinak, ahogy azt is, hogy szerinte csak az ő panaszkodása miatt történt rovarirtás a börtönkörletében. Személyének fontosságát túlértékelhette a színész, mert a bíróság elé gond nélkül teheti le a fegyintézet a Stohl körletébe érkezését megelőző rovarirtási szolgáltatás megrendelését.Forrás: Blikk/HÍR PORT24

 

2012-12-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite