2019. május 26., - Fülöp
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKét kocsit ellopott, hármat feltört a bátonyterenyei P. Gyula

Jogtalanul használta az autót


A salgótarjáni és az egri rendőrök együttműködésével fogták el és vették őrizetbe azt a 48 éves férfit, aki egy gépkocsit ellopott, hármat feltört egyet pedig használatba vett.

rendorsegharom

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség, lopás bűntett és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást P. Gyula 48 éves bátonyterenyei lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. május 11-én 9 óra körüli időben Salgótarjánban az egyik garázssoron egy nyitott állapotban hagyott személygépkocsit lopott el. A nyomozás során kiderült, hogy P. Gyula az eltulajdonított személygépkocsival Salgótarjánból Pétervásárára ment, ahol 11 óra 10 perc körüli időben egy parkolóban lévő személygépkocsit feltört, és abból egyéb használati tárgyakat tulajdonított el. Az ellopott személygépkocsival Pétervásáráról Bükkszékre autózott, ahol egy köztemető előtti parkolóban lévő nyitott személygépkocsiból két táskát tulajdonított el, okiratokkal és készpénzzel együtt.

A nyomozás során megállapítást nyert az is, hogy P. Gyula 2014. május 9-én 7 óra 30 perc és 8 óra közötti időben Salgótarján belvárosában egy parkoló személygépkocsiból vitt el egy női kézitáskát a benne lévő okiratokkal, készpénzzel. Másnap 10 óra 20 perc és 10 óra 30 perc közötti időben Salgótarján egyik köztemetőjének parkolójában, egy nyitott állapotban lévő gépkocsit a benne hagyott indítókulccsal beindíott és elhajtott a helyszínről. Az autót jogtalanul használta.

P. Gyulát Egerbakta külterületén az egri körzeti megbízott 2014. május 11-én ellenőrizte. A gépkocsi átvizsgálásakor előkerültek a bűncselekményekből származó tárgyak, ezért a körzeti megbízott a férfit elfogta, és az Egri Rendőrkapitányságra előállította, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. P. Gyulát ezt követően a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra is előállították, ahol gyanúsítottkénti kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit 2014. május 13-án a Salgótarjáni Járási Bíróság elrendelt.

Forrás: Police.hu/ Nógrád24

 

 

2014-05-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite