2019. augusztus 21., szerda - Sámuel
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKét nő bántalmazott és rabolt ki egy férfit Nógrád megyében

Két nő bántalmazott és rabolt ki egy férfit Nógrád megyében

 

Pásztón két nő bántalmazott egy férfit, és elvették a pénzét. A rendőrök azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 24 és 32 éves nőt - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

rendorsegegy


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a mentőszolgálat diszpécsere tett bejelentést 2016. január 8-án 15 óra 20 perckor, miszerint Pásztón egy férfit ismeretlen személyek bántalmaztak. A helyszínre érkező rendőrök a rendelkezésre álló adatok alapján megállapították, hogy a bejelentést megelőzően az egyik pásztói italboltból a sértettet két nő egy építés alatt álló családi házba csalt.


Az ingatlanban a férfit több alkalommal megütötték, lefogták, majd a ruházatát átkutatatták, a zsebéből az abban talált készpénzét kivették, mellyel a helyszínről távoztak. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett.


A Pásztói Rendőrkapitányság nyomozói széles körű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. L.-né 24 éves salgótarjáni és K. A.-né 32 éves pásztói lakost.


A rendőrök a 24 éves nőt és társát a rendőrkapitányságra előállították, rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2016-01-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite