2019. augusztus 18., - Ilona
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKét személyi sérüléssel járó baleset is történt Nógrád megyében

Két személyi sérüléssel járó baleset is történt Nógrád megyében


Az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a Nógrád megyei rendőrök - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

balesetnograd0426

Fotó: police.hu


Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. április 25-én 18 óra körül Ipolytarnóc belterületén. A Rákóczi út és a Vasút út kereszteződésében egy kerékpárral közlekedő 8 éves fiú nekiütközött egy arra közlekedő személygépkocsinak. A balesetben a kerékpáros az elsődleges adatok alapján súlyos sérülést szenvedett.


Salgótarján külterületén az éjszakai órákban egy személygépkocsi az út menti árokba hajtott és felborult. A gépjármű vezetője a baleset következtében az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett.


A Nógrád Megyei Rendőr-Főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy mindig körültekintően, az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg gépjárművük sebességét! A megnövekedett forgalomra tekintettel több, kevésbé gyakorlott vezető is közlekedik az utakon, akikkel szemben nagyobb toleranciát kell tanúsítani. Türelemmel és előzékenységgel, valamint az előzési szabályok teljes körű betartásával fordítsanak kiemelt figyelmet a közlekedésben kevésbé gyakorlott résztvevők segítésére!


Balesetmentes közlekedést kívánunk!

 

Forrás: POLICE

2018-04-26

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite