2019. június 20., csütörtök - Rafael
Keresés a tartalomban
Sport2012-től négy éven át az m1-en a Forma-1

2012-től négy éven át az m1-en a Forma-1

2012-től 2016-ig az m1 közszolgálati tv-csatornára kerül a Forma-1-es világbajnoki futamok közvetítése, így a Magyar Nagydíjé is. Az erről szóló megállapodást Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója és Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója írta alá.

formaegy

A Hungaroring Sport Zrt. keddi tájékoztatása szerint január közepén közösen mutatják be a közvetítésben részt vevő stábot, és a Forma-1 rajongói már február elején, a McLaren jövő évi versenyautójának bemutatójától kezdve folyamatosan értesülhetnek kedvenc sportáguk legfontosabb eseményeiről.

Nemcsak az m1-en láthatóak majd az ENI Magyar Nagydíj legizgalmasabb pillanatait, hanem a tervek szerint a MR1-Kossuth Rádió is közvetíteni fogja azt, élő egyenes adásban.

"A megállapodást éppen arra az időszakra kötöttük, amíg hazánknak szerződése van a Forma-1-es futam rendezésére" - fogalmazott Gyulay Zsolt. "Az előzetes megbeszélések alatt meggyőződhettem, hogy a közvetítési jogok jó kezekbe kerültek, és a közönség igényes kiszolgálása biztosított a következő években.

Január közepén tartunk majd egy közös sajtótájékoztatót, ahol egyrészt bemutatkozik a közvetítésekben részt vevő stáb, másrészt az MTVA részéről ismertetni fogják az egész évre vonatkozó elképzeléseiket. Annyit például már most elárulhatok, hogy a sportág televíziós felvezetése a McLaren 2012-es versenyautójának február eleji bemutatójával kezdődik majd."

 

Forrás : MTI/ HÍR PORT 24

Fotó : MTI

 

2011-12-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite