2019. július 24., szerda - Kinga, Kincső
Keresés a tartalomban
BulvárKiakadtak a celebek ByeAlex győzelmén

Kiakadtak a celebek ByeAlex győzelmén


ByeAlex és a Kedvesem című dal képviseli Magyarországot az 58. Eurovíziós Dalfesztiválon május 14. és 18. között Malmőben. A zsűri és a nézők együttes döntése kiverte a biztosítékot a sztárok körében, sokan nem értik, a fiú győzelmét. A celebek közösségi portálakon hangot is adtak nemtetszésüknek.

byealex


Dal című magyar válogatóverseny szombati döntőjében, az M1-en és a Duna World csatornán élőben sugárzott show-műsorban a nyolc finalista mezőnyét az öttagú zsűri szűkítette négyre, közülük a tévénézőktől ByeAlex (Márta Alex) és a Kedvesem kapta a legtöbb sms-szavazatot. A dal szerzői Márta Alex és Palásti Kovács Zoltán Zoohacker.

Alighogy elhangzott ByeAlex neve, máris gyűlölködő és bundát kiáltó, értetlenkedő posztokkal volt tele a legnagyobb közösségi portál.

"Egyáltalán, hogy állhatott egy színpadon Radics Gigivel ás Kállay Saunders Andrással ByeAlex? Ezt elk**ták, nem kicsit, nagyon!" - osztotta meg a világgal gondolatait elsőként Hajdú Péter, majd sorra jöttek a hírességek véleményei a Facebookon.

"Nem tudom ki mit gondol erről az Eurovízióról, de én most sokkot kaptam..." - posztolta Oláh Gergő, az X-Faktor győztese.

"Én sajnálom ezt a fiút! ByeAlex egy laza, jófej, rohadtul flegma srác, aki rohadtul nem a médiába való! Nem a szórakoztatóiparba! Ez a fiú akkor jönne ki legjobban abból a kellemetlen helyzetből, hogy Ő képviselje Magyarországot, ha visszautasítaná az eredményt! Óriási respect lenne, és egy ország kedvelné meg... Kisírt szemmel bújok ágyba... rossz, amikor lelkesedünk valamiért, ami összehozza az embereket... aztán egy nagy büdös pofonnal összetörik az álmainkat" - kesergett a JóbanRosszban színésznője, Szabó Zsófi.

"Sajnálom ami a Dalban történt. Radics Gigiben és Gáspár Laciban is benne volt végre a sansz... Amúgy ari a győztes dal is, de odakint nem cool és énektudás nincs benne..." - írta Schobert Norbi.

"A sok ízléstelen ember szégyellje magát! Idén először lett volna esélyünk valamit elérni az Eurovíziós Dalfesztiválon! Két világklasszis tehetség is volt a döntőben! A zsűriben is csalódtam, hogy erre lehetőséget adott,d e a szavazok egyenesen menjenek a fenébe Gigi, András ti voltatok a legjobbak, de ennél a közönségnél jobbat érdemeltek!" - forrongott Hajdú-Sarka Kata.

"Végig Giginek drukkoltam, sajnálom, hogy nem ő képvisel minket, de úgy illik, hogy most gratuláljunk a győztesnek, akinek nem mellesleg a közönség szavazott bizalmat. Innentől kezdve pedig támogatni kell Byalexet azoknak is, akik eddig nem rá voksoltak, hiszen ez a fiú lesz az, aki Magyarországot képviselni fogja... és azt kell éreznie amikor Malmöben kiáll a színpadra, hogy drukkolnak neki itthonról, nem pedig kígyót-békát kiabálnak rá és igazából a bukását kívánják...mert úgy nem lehet jól teljesíteni" - posztolta a lojális Tatár Csilla.

"Cseh Tamást is szerintem azért szerettük, mert őszinte szövegeket énekelt egyszerűen, gitárral a kezében, aztcsumi. Nagyon vicces olyan énekesek cikizését olvasni ByeAlexről, akik fiókból előhúzott dalokon kívül még mást sose énekeltek. Hajrá, jövő évre rendeljetek olyan számot, amivel tuti a siker! :) Alex te meg nagy voltál!" - védte meg versenytársát Puskás Peti.

 

Forrás: Facebook/Story/Blikk/HÍR PORT24

 

2013-03-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite