2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
BulvárKialakult a Mentorok Házának mezőnye az X Faktorban!

Kialakult a Mentorok Házának mezőnye az X Faktorban!

A Tábor két epizódja alatt százharmincról huszonötre csökkent azoknak a produkcióknak a száma, amelyek folytathatják az X-Faktort 2012-t. Az RTL Klub tehetségkutatójában az idén két meglepetést is tartogattak a mentorok a Táborban.

XFactor

Az összeszokott ítészcsapatnak ezúttal sem volt könnyű dolga a döntéshozatalkor, az egyes kategóriák továbbjutói miatt többször is nézetkülönbség alakult ki Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Geszti Péter és Malek Miklós között.

A lányok mezőnyét különösen nehéz volt összeállítaniuk, hiszen nem hat, hanem hét versenyzőben is látták azt a bizonyos x-faktort. Így a mentorok a műsor magyarországi történetében először nem hat, hanem hét lányt engedtek tovább a Mentorok Házába, amely az utolsó próbatétel a legjobb tizenkettőbe jutás előtt. A lányok mentora idén Malek Miklós lesz. Kvaka Andrea, Pál Loretta, Danics Dóra, Balla Réka, Antal Tímea, Jáger Kinga és Csobot Adél már a Mentorok Házában bizonyíthat legközelebb.

xfaktorlanyokmentorhaz

Az X-Faktor 2012 Táborában azonban nem ez volt az egyetlen meglepetés, hiszen a kategóriák között is változás történt. Idén először megemelték a korhatárt így a 28 év felettiek is próbára tehetik magukat. A négy mentor közül Keresztes Ildikó kapta ezt a kategóriát, vezényletével tovább küzdhet a Mentorok Házában Lass Bea, Kovács Erika 'Keri', Horváth Sándor, Kiss Ernő Zsolt, Zámbó Krisztián és Kovács László Stone.

xfaktor28mentorhaz

A fiúknál is hat tehetséges versenyző jutott tovább a Mentorok Házába. Fehér Zoltán, Meggyes Csaba, Szabó Dávid, Oláh Gergő, Nagy Szilárd és Ekanem Bálint Emota Geszti Péternek mutathatja meg a Mentorok Házában, hogy mire képes még.

xfaktorfiukmentorhaz

A csapatoknál igazán színes formációk jutottak tovább a következő megmérettetésig. Továbbra is versenyben van a Kolosai Ferenc Vilmos-Feng Ya Ou Ferenc-Szerémy Dániel által alkotott formáció, a Wonderfool, ahogy a Galambos Péter-Lőkös Kinga-Kelemen Örs trió is a legjobb huszonöt között folytathatja Spirit néven. A Katona-testvérek - Katona Réka-Katona Fanni-Katona Petra - által alkotott Soldiers, a P.J.Z. - Csonka Tamás-Csikja Richárd - a Like - Molnár Szulita- Barnicskó Valéria-Gubik Petra - valamint a ByTheWay - Patocska Olivér-Szikszai Péter-Rétvári Péter - is a Mentorok Házába jutott, ahol a csapatok Nagy Ferónak adhatnak számot tudásukról.

xfaktorcsapatokmentorhaz

Jövő szombaton és vasárnap folytatódik az X-Faktor 2012 a Mentorok Házával, ahol kiderül, kik azok, akik egy héttel később már az élő show-k során bizonyíthatják tehetségüket az X-Faktor harmadik szériájában.

Fotók: RTL Klub
Forrás:RTL Klub /HÍR PORT24

 

 

 

2012-09-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite