2019. március 22., péntek - Benedek
Keresés a tartalomban
BulvárKialakult az X-Faktor 2012 legjobbjainak mezőnye

Kialakult az X-Faktor 2012 legjobbjainak mezőnye


Vasárnap este Keresztes Ildikó és Nagy Feró döntött arról, kikkel szeretnék folytatni az RTL Klub tehetségkutatóját, az X-Faktort. Ezzel véglegessé vált, kik jutottak be a legjobb 12 produkció közé.

mentorok2012


Keresztes Ildikó az idén a 28 év felettiek kategóriáját kapta. A döntésben, hogy ki jusson tovább a Mentorok Házából az élő show-ba, Fehér Balázs, a Carbonfools együttes frontembere segített neki. Egy szentendrei házban fogadták az énekeseket.

- Nekem kiegyensúlyozott, magabiztos énekesekre van szükségem - mondta Ildikó, majd nyilvánosságra hozta a döntését.

Lass Bea (29), Kovács László Stone (52) és Zámbó Krisztián (32) jutott be ebből a kategóriából a legjobb 12 produkció közé.

Nagy Feró Molnár Tamással, az Anti Fitness Club énekesével, több, egykori X-Faktor felfedezett dalának szövegírójával a budapesti Buddha Barban igyekezett a legjobb megoldást választani. A csapatok között az idén minden eddiginél erősebb volt a mezőny.

- Olyan csapatokra vágyom és olyanokkal szeretnék együtt dolgozni, amelyek minden alkalommal meg tudnak lepni - vallotta be Nagy Feró.

Ezek után a P.J.Z-t (Csonka Tamás, Csikja Richárd), a Like-ot (Barnicskó Valéria, Gubik Petra, Molnár Szulita) és a Spiritet (Lőkös Kinga, Galambos Péter, Kelemen Örs) viszi magával az élő show-kba.


Geszti Péter, mentorsegédjével, Tiszttartó Titusszal egy Duna-parti villában várta a mentorházba jutott hat versenyzőt, akik közül hosszú vívódás után választotta ki azt a hármat, akiket magával visz az élő showba.
- Mindent összevetve végül is inkább a kockázatosabb utat választom, mert az engem jobban érdekel egy kicsit - indokolta a döntést a mentor.
Oláh Gergő (23), Szabó Dávid (26) és Fehér Zoltán (25) döntősök a fiúk közül.
Malek Miklós és már jól bevált mentorsegédje, Tóth Gabi feladata az volt, hogy rendhagyó módon hét lány közül válassza ki azt a hármat, akik jövő szombaton bizonyíthatnak. A nagyon erős mezőnyből Malek Miklós a mentorház első estéjén nem is tudott döntést hozni.
- Ma este biztos nem tudom eldönteni. Szerintem alszom rá egyet és holnap kiderül, hogy mi lesz - fejezte be a napot a mentor.
A másnap meghozott döntése értelmében Csobot Adél (18), Antal Tímea (19) és Kvaka Andrea (22) azok a tehetséges versenyzők, akik a hét lány közül bekerültek az élő show-ba.


A héten szombaton, október 13-án 19.30-kor már a legjobb 12 produkciót láthatják a nézők az első élő show-ban az RTL Klub stúdiójából.

Forrás: RTL Klub/HÍR PORT24
Fotó: RTL Klub

 

2012-10-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite