2019. június 21., péntek - Alajos
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKiállítás és vásár Palócföldön

Kiállítás és vásár Palócföldön


kiállításPalócföldön 2011 címen rendez magyar-szlovák kiállítást és vásárt a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (NKIK) határon túli szomszédjával közösen. A díjmentes eseményre a határ két oldalán tevékeny termelő és szolgáltató kkv-k jelentkezését várják.


Két éve Palóc Expó néven rendezett a kamara hasonló kiállítást, ami nem hozta meg a várt sikert. Most egy határon átnyúló pályázatnak hála ismét megpróbálják összehozni Palócföld termelő cégeit. Nyerges Andrea a NKIK munkatársa kérdésünkre elmondta: a pályázati anyagban a kamarák harminc magyar és harminc szlovák vállalkozás bemutatását vállalták. Ezen kívül két szakmai konferenciát is szerveznek, melyek témái szintén a határon átnyúló együttműködés lehetőségét boncolgatják.

A kamara azoknak a palócföldi termelő, gyártó és szolgáltató cégek jelentkezését - elsősorban mikro-, kis-, és középvállalkozások - jelentkezését várja, amelyeket érdekelek lehetnek a határon átnyúló kereskedelmi, üzleti kapcsolatok kiépítésében. Nyerges Andrea tájékoztatása szerint a kiállítók termékeinek nem kell szorosan kapcsolódniuk a palócföldi kultúrához, a kiállítás elnevezése csupán a régióra utal. "Mindemellett persze igyekszünk majd a palócos attitűdöt adni a rendezvények , de ez inkább a kísérőrendezvények programjában - zene, néptánc, gasztronómia - lesz tetten érhető.

Az április 14. és 16. között, a salgótarjáni városi sportcsarnokban tartandó kiállításra február végéig várja a magyarországi cégek jelentkezését a kamara. Nyerges Andrea tájékoztatása szerint a jelentkezés, akárcsak a kiállításon való megjelenés térítésmentes, csupán a szállásért kell fizetniük a kiállítóknak.

Kiállítóként jelentkezni a 32/520-868-as telefonszámon, vagy a NKIK központi e-mail címén lehet.

 

Nógrád24.hu

 

2011-02-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite