2019. július 17., szerda - Endre, Elek
Keresés a tartalomban
BulvárKicsúszik az APEH keze közül Győzike

Kicsúszik az APEH keze közül Győzike


GyőzikeHiába áll több csodajárgány is a garázsában, egy fillért sem tud behajtani Gáspár Győzőtől az állam, noha már jó ideje szerepelnek feleségével az adóhatóság listáján 10 milliós tartozásuk miatt.


Több mint 10 milliós tartozás és luxusautók a garázsban: disszonáns kép a Gáspár család háza táján. Győzike köztudottan nagylábon él feleségével, több házzal és felsőkategóriás autóval büszkélkedhetnek. Ám ennek ellenére úgy tűnik, nem szándékoznak befizetni a több millió forintos APEH tartozást, ez ellen pedig semmit nem lehet tenni.


Saját állítása szerint hiába áll több csodajárgány is a garázsában, egy fillért sem tud behajtani róla az állam, noha jó ideje szerepel feleségével, Bea asszonnyal a több mint 10 millió forinttal tartozók APEH-listáján, adta hírül a Blikk.
Korábban a bulvármagazin már címlapon közölte a megdöbbentő hírt, miszerint Gáspár Győző nem kevesebb, mint 20 millió forintért árulja Porsche Cayenne szuperkocsiját. Mára pedig már a hirdetés le is került az internetes honlapról, így Győzikéjéknek bizonyára lenne miből kifizetni a tetemes tartozást.


Ennek ellenére a hatóságok semmit sem tehetnek az ügy előre menetele érdekében, mivel a hazai celebsztár papíron nem rendelkezik semmilyen vagyonnal, autói és házai mások nevén vannak bejelentve.
„Ha az ő nevén lenne az autó, akkor már le kellett volna foglalni a kocsit, és a forgalmijában is szerepelne a lefoglalás ténye. Bizonyára semmi nincs a nevén, sem a ház, sem az autó, mert ha így lenne, akkor már az adóhatóság lefoglalta volna. Nyilvánvaló, hogy minden lépése tudatos, amiben feltehetőleg szakértő vagy könyvelő segíti"- nyilatkozta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő adószakértő.


Forrás: Blikk/HÍR PORT24

2010-11-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite